Ben de SNOPY ustanın verdiği yazılımları çok kullandım hiçbir problemle karşılaşmadım.Snopy ustaya teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
Printable View
Ben de SNOPY ustanın verdiği yazılımları çok kullandım hiçbir problemle karşılaşmadım.Snopy ustaya teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
Snopy ustaya teşekkürler.Bende başarılarının devamını dilerim.usta senin sayende izledik bukadar sene bukadar şifreli kanalı.kadı kızındada hata olur ki snopy usta senelerdir ilk defa yapıyo oda varsa tabi.
üstadım yine patlattın bombayı helal olsun
ayrıca kaon team ekibine tşk ederim
inş ilerde de seca2 için bir bomba patlatırsın
saygılar
snopy ustaya sonsuz teşekkürler bu güne kadar yaptıkları için muhakkak bir hata olmuştur hepimiz hata yaparız EMEĞE SAYGI lütfen.
Bukadar zamandır kullandığımız dosyaları veren SNOPY'e teşekkürler. Eleştiriye açığım ama düzeyli olmalı. Unutmamak gerekirki biz bu kanalları ücretsiz izliyoruz. Kimin sayesinde acaba?????
ustam bu yazılımı tps açmakta kullanabilirmiyiz? Ellerin dert görmesin .
Sayın Arkadaşlar DİKKAT DİKKAT
snopy'nin
Sunny 90xx Tps Absat Auto Kesintisiz Ok 5 Kasim Yazilimlari TÜrkİyede İlk Burda..!!
Başlığı altında verdiği dosyaları SUNNY anşmasyonlu 90xx makinalara yüklediğiniz takdirde geri dönüşümünüz olamaz. Bunu için 30-50 YTL masraf etmek zorunda kalırsınız.
Konuyu kilitlemiş olduğu için ilgili formda bu uyarıyı yapamadım.
Sevgili arkadaşlar. Bu yazılmı yüklediğinizde
1. Pause uzun basarak arama yaptırma imkanınız kalmaz.
2. Kanal ekrenının küçülme özelliği ortadan kalkar.
3. vE en önemlisi geri dönüşünüz ancak serviste olur.
Bunları bilerek yükleyecekseniz yükleyin.
Yoksa Bu SNOP gib sorumsuzların dumuruna uğrarsınız. Benden uyarması.
Ve sizde Bu SNOPY'i uyarın yaptığı işi doğru **** gibi yapsın gerekli uyarıları koysun
kardeşim dayılık yapmana gerek yok sorununu insan gibi anlat hepberaber çözelim sağa sola çamur atmana gerek yok snopy ustanın arkasın dayız varsa bir hata yine kendisi cözecek tir "hatalar tecrübe sahibi yapar" snopy herzaman destekliyorum bana katılan lar tepkilerini göstersin ustalar.
yapmış olduğu yazılımlarda hiç bir sorunla karşılaşmadım. snopy ustaya sonsuz teşekkürler. başarılarının devamını dilerim.
bizlere yardımcı olmak için uğraşan insanları böyle karalamak yanlış hata tabiki olabilir vede düzeltilir.başkalarını karalamayalım lütfen
birkaç kendini bilmez,bizim keyfimizi kaçıramaz.bu tür saldırılar bilinçli yapılan , snopy i çekemeyen,formumuza leke sürmeye çalışan, daha kendi kabuğundan çıkamayan zavallı şahsiyetlere ait... bu arkadaşı hiddetle kınıyorum.. zaten amaçları belli..