tamirci arkadaşlara özel bir bölüm olması güzel,siz degerli ustaların fikirlerine katılıyorum...
Printable View
tamirci arkadaşlara özel bir bölüm olması güzel,siz degerli ustaların fikirlerine katılıyorum...
arkadaşlar iyi düşünmüşsünüz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım bilgi paylaşıldıkça artar
güzel düşünülmüş bir fikir
peki o zaman oraya üye olmayanlar yararlanamıyacak demek oluyor yanlış anlamadıysam.birde ben şunu sormak istiyorum tamam şimdi oraya üye olduğumuzu farzedelim ama amatörce ilgileniyorsun ve yukarıda bahsedilen gibi bir olay olmayacağını kim garanti verebilir bu bir eğer böyle bir bölüm açılıyorsa niçin sadece üye olanlar görüyor zaten işin erbabı olan kişi kendince birşeyler yapmazmı veya yapamaz isede bu bilgi çağında öğrenemezmi anlamak istediğim bu ama güzel bir olay gerçekleştirmişsiniz hayırlısı olsun demek kalıyor banada ama hala anlamıyorum paylaşılmayacaksa bir düşünce veya bilgi niçin açılıyor zaten acemi kişi kendisini benimn gibi her yerde belli eder ve o kişiyi en yakın üstada yönlendirilir benim anladığım budur ne kadar doğru düşünüyorum veya yanlış düşünüyorum ama benim fikrim bu
iyi fikir değil bu demektirki tam bir türküye anlayışı
tamircinin yanında bir cocuk kırk yıl calışsa tamirci demezki ben bu cocuğa öğreteyim düşünür öğrenirse benim işimi elimden alır halbuki düşünmezki işini ancak onu yaratan elinden alır işte bu zihniyet hertarafta mevcut
tamirci düşünmezki her bilmeyen makinasını kurcalasa bozsada bana getirse onun üzerinden ekmek yesem o makinayıda kurcalatan yine onu yaratandır tamirciye gönderende yüce yartıcıdır kimse kendiliğinden hiç bir harekette bulunamz
Sapla samanı karıştıranlar var yine.
Konumuz nedir. Tamir atolyesi amacı nedir. teknik servis arkadaşlara yardımcı olmak aralarda oluşabilecek sıcak bir dostluk ve paylaşım
Uyelere yardım etmeyecez yazıyormu? yada bilgi paylaşımı yasak diye yazmıyor.Örnek pc team neden kuruldu? kaon team yada sf team buradaki görevli arkadaşlar tum uyelerede hizmet etmiyorlar mı?
Sapla samanı karıştırmayın buda teknik servis team i olsun yani olayda asırı derece müdale ve eleştiri yapacak bir konu bulamıyorum konun bastan beri yanlış anlaşılıp gidiyor
Konu ertexi ilgilendirir bastan beri karışmıyorum diyorum ama burada ANA KONU ÖZETİ TEKNİK SERVİS TEAM kurulacagıdır.Hala paylaşım olmazsa uye neden olalım gibi laflar duyuyoruz gerçekten üzüldüm ya
Neyse Konu anlaşılmıştır sanırım
ben katılıyorum tün istegimle
arkadaşlara başarılar dilerim
hiç olmasa bilen bilmeyen buişiyapmaz şifreleme işi iyi olmuş .
ve bukonuda yardımcı olan arkadaşlara çok teşekür ederim.