teşekkürler
teşekkürler
volkan1065 kardesim sen bi zahmet pc den cihaza *** yükleyebilicemiz şekilde softcam *** dosyası verirmisin elinde varsa dün her softcam dosyası yüklenmiyor demişdim düzenliyorum falan demişdim örmek olması adına yüklenebilir bi softcam dosyası verirmisin şimdiden tşkler iyi akşamlar
yükleme loaderi nerde acaba softcam ı yüklemek için
teşekkürler
dostum pc de başlat>donatılar>iletişim>HyperTerminal o prg ile yükleniyo ayrıca bi prg gerek yok muş
Selam, baya bir ugrastiktan sonra 1. sayfada verilen softcami yukledim ama bir degisme yok tps ler yine calismiyor.$imdi ben mi bir hata yaptim acaba yoksa softcammi calismiyor ???
Cihazim 9400 fta
şimdi arkadaşlar şu an için softcam yüklemenin bir faydası yok. birinici sayfada verdiğim softcamı yükledikten sonra *** bölümüne bakarsanız keyler değişio.
arkadaslar zatern tpsler acılsa softcam dosyası verılır burdan takjıp edınız merak etmeyın
arkadaşlar bişey merak ediyorum rs232 kalomu arkadaş götürdü getirmiyo yükleyip deneyemiyorrumda yükleyen arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum şimdi softcam dosyasındaki keyler yüklenmiş oluyor ya yükleme yapınca o softcam dosyasının içinde bazı kanal keyleri var atıyorum örnek olsun gm9400cı da mesela freex2 *** gircek yeri yok o softcam *** listesinde bunların hepsi mevcut bu softcam listesini ekleyince onlardamı *** bölümüne eklenmiş oluyor yoksa sadece cihazla bulunan keylermi güncellenmiş oluyo o yeni keyler eklenmiyor yükleme yapan arkadaşlar bi bilgi verirse çok memnun olucam şimdiden teşekürleer.
Alıntı:
arkadasım bu dediklerini hangi prgla yapıcaz prg izimleri neler sırasıyla bi yazarmısın çok zor evet biliyorumda merak ediyorum o yüklediğimiz emu dosylarının içi nasıl nelerden oluyo bi aydınlatırmısın bizi