Ben ikisini bir arada kutluyacam ..ama bayram tatilini izmirde yapacam..
Printable View
Ben ikisini bir arada kutluyacam ..ama bayram tatilini izmirde yapacam..
peki arkadaşlar eğer kurban bayramı 3 ay önce olsaydı birbirimizin yeni yılını tebrik etmeyecek miydik?Hepinize mutlu bayram ve hayırlı seneler dilerim
Ben daha işin içinden çıkamadım...arkadaşım yılbaşını birlikte kutlayalım diyor...ailede kurban bayramı için toplanıyor...çıkış yolu lazım bana...bana kalsa hepsini bir arada kutlarım...ama bir tercih yapmak zorundayım...:(
arkadaşlar bence en makbulu kurban bayramımızı kutlamak.
Ben kurban bayramı kutlayacağım. Herkesin kurban bayramı mübarek olsun, Ayrıca yeni yılınızda kutlu olsun
öncelik kurban bayrami ha bu arada simdiden herkesin kurban bayrami kutlu olsun... ve herkese yeni yildada saglik basari mutluluklar diliyorum.kayserili38
ben gündüz kurban kesme merasimini gerçekleştirecegim bayram ziyaretleri falan akşamda yeni yıl sevincini yaşayacagım içki içmedigim için bi korkum da yok zaten çamın altına geçip isayı da beklemeyecegim sadece yeni bir yıla geçmeyi kutalayacagım
Kurban bayramı artı yeni bir yılla Rabbimin izni ile girmemiz
beni ilgilendirmez ama genede alkol alacak arkadaşlara bir kulak küpesi Kurban eti ile Alkol almayın bana bu fikir düşmez ama bildiğimi saklamakta istemedim..
elbette kurban bayramı .