Thanks MR SNOPY@ will it be availuable for other HW such as 13-41-6D und 13-41-AD ? thanks
Could some one translate pleaseeeeee
Thanks MR SNOPY@ will it be availuable for other HW such as 13-41-6D und 13-41-AD ? thanks
Could some one translate pleaseeeeee
12.c1.a5 halen çalışan varsa paylaşsın lütfen ...
ustam çalışmalarının devamını dilerim
arkadaslar yükledim bütün kanallarsilindi arattirmak istiyorum ama sifre istiyor acaba sifre kac yazmamlazim
16-c0-a1 cihaza16-c0-01 yükledim türksatta H yayınları görüyor H.B.hiç görmüyor komle reset attım yine olmadı bilen varmı
sayın ustam 12.C1.A5 lerdeki sorunun kökenini buldum.sizinle paylaşmak isterim.Sistem ayarlarında yerel saat kısmını türkiye saatine yani GMT+02:00 bölümüne getirdiğimizde yazılım çalışmıyor.ancak yazılım yüklendikten sonra orijinal halde bırakırsanız yani GMT+00:00 halinde kalırsa yazılım tıkır tıkır işliyor.arada sırada kesintiler oluyor.o zamanda hemen France 5 Yada France O kanallarının üzerine döndüğünüzde 10-15 sn içerisinde *** update yapıyor ve seyre devam ediyoruz.arkadaşlar yazılımı yükledikten sonra load default yapmayı unutmasınlar ve cihaza reset atsınlar(Her ne kadar stream yazılım ilk yüklemede kendini resetlese bile).çünkü bende ilk yüklediğimde 12.C1.A5 te sıkıntı yaşadım ama şu an yukarıda anlattığım işleri yaptıktan sonra sorunsuz.
Hocam çok teşekkürler diğerleri nezaman gelir.. acaba....
Sunny 12.01.A5..
Ellerine sağlık...