vala kalsada olur kalmasada ben multıvızyoncuyum abı onlara bırsey olmasında kurtlar vadısı gıtsede olur aksam bı zevkım zaten o
Printable View
vala kalsada olur kalmasada ben multıvızyoncuyum abı onlara bırsey olmasında kurtlar vadısı gıtsede olur aksam bı zevkım zaten o
kaldırılmasın,gerçekleri yansıtıyor.kimseye zorlan izlettirilmiyor.izlemek istemiyen izlemez
nice dizilerimizde artik kilise modasi oldu gerci halk tepkisini hic konusmadan dizileri ortadan kaldirtiyor demekki bu dizi bizden biseyler anlatiyor ki 7-77 izlemek istiyor madem yapilmis birakin agiz tadiyla izlesin millet öyle deyilmi
Bencede kaldıılmasın. Gerçekler gün yüzüne bir şekilde çıkmalı. SAGIR ODA ve KURTLAR VADİSİ TERÖR her yönüyle insanların TÜRKİYE üzerinde oynanan oyunların ve kimler tarafından yapıldığını göstermesi açısından ço önemli buluyorum. Amerikan filimlerine bakım tamamında Amerikayı her zaman haklı çıkaracak seneryolar ile ve osmanlıya yapamadıklarını Türklere yapmak içinde Slvester Stallone Ermeni soykırımı varmış gibi Filim yapacağını duyuruyor. Irakta yaptıkları zaten malum. Hem Irak ta çalışmak için giden Türk uçağını düşürüyorlar hemde ardından HIRANT DİNK gibi yemeğini yediği tabağına pisleyen insanları öldürüp nerede duracağını bilmeye Türk Medyasını oyunun içine alarak öldürtüp TÜRK insanını kandırıyorlar.
BENCE HER NE OLURSA OLSUN
KURTLAR VADİSİS TERÖR ve SAĞIR ODA Vatanını ve Milletini seven Her TÜRK AİLESİNİN izemesi gereken dizilerdi.
TEŞEKKÜR EDERİM:
Konuyu açanlara ayrıca Teşekkür Ederim.
siyonist ve ajanların faliyetlerini hızlandırdıgı bu günlerde, bu tür dizi ve filmlerin yayınlanmasından son derece memnunuz. yeni yetişen nesillerin amerika, ingiliz ve yahudi filmleri ile degilde, Türk ulusunun yüceligini, kahramanlığını, cesurlugunu aynı zamanda, şefkatli ve merhametli olduğunu anlatan bu tür film ve dizilerle yetişmesi ülkemizin ve milletimizin geleceği için son derece önemlidir. yapmış olduğunuz bu tür çalışmaları takdir ediyor , devamını diliyorum...
Bence kaldırılmalı. Unutulmaması gereken nokta, bütün ülkelerde böyle bir çok oyunlar oluyor. Ülkeler mafya ile boğuşuyor, kendi üstünlüklerini sağlamak uğruna başka ülkelerin içişlerine karışıyor, yönlendirmeler yapmak için uğraş veriyor, ama bunları bir televizyon dizisi yerine doğru dürüst belgesel türü programlardan, araştırmacılardan öğrenmek varken bir tv dizisinden öğreneceksek, ben ne anladım o toplumdan. Unutmamalı ki diziler, filmler (ne kadar gerçek üzerine kurulsalar bile) ticari metalardır. Satışı arttırmak, ilgiyi çekmek için senaryolar hep değiştirilebilir.
Saygılar.
Arada atladım, Afacan-1 usta'ya geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.
arkadaşlar kaldırılsın derken neyi düşünüyorlar anlamıyorum.O kadar kanal,o kadar dizi o kadar program varken neden bu dizi eleştiriliyor.yani türk milleti okadar biliçsizde her şeyi bu dizidenmi öğrenip gözünü açacak,ama bu millet bakmakla görmek farkını anlamalı hatta içinde yaşamalı bu dizimi milleti olumlu veya olumsuz şaşırtacak.dizi yayınlansın.kimse ticari,etnik,siyasi kaygıya düşmesin.kimse güneydoğulu ağaların ön planda olduğu dizileri eleştirmiyor,yabancı damatları v.b.eleştirmiyor.bırakalım bunları.bu yüce bir millettir doğusuyla batısıyla ,kürdüyle lazıyla çerkeziyle azınlıklarıyla bir bayrak,bir devlet.bir MİLLET.Türk adı ırk değil varolmanın millet olmanın adıdır
vay doğu şöyle vay doğu böyle iç anadolu karadeniz toroslar çok rahat yatırımlar bir gelip bir gidiyor herhalde. lütfen dizi önemli değil ama gerçekleri herkes bilsin.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE