bu konuyu açtınızz için saolun ben çevremdekilerde duyurmaya çalışcam.....
Printable View
bu konuyu açtınızz için saolun ben çevremdekilerde duyurmaya çalışcam.....
Buraya kadar duyarlı davranan "yüreği güzel" kardeşlerime teşekkür ediyorum.
Duyarsız kalanlara da "yüreği güzellerden" olabilmeleri için Allah'a duacıyım.
Selam ve sevgiler hepinize.
İmkanı olan ve daha önce yardım elini uzatanların bir kez daha yardım elini uzatmasını diliyorum. Haydi arkadaşlar Derya anne içi bir kez daha bankaları dolduralım. İmkanlarımızı zorlayıp bir kez daha destek olalım.
Saygılarımla
allah yardımcıları olsun ne yazıkki tc cumhiriyreti vatandaşı olarak ülkemiz devletimiz bu zordaki insanlarımıza sahip çıkamıyor ateş düştügü yeri yakıyor
100bin ytl nedirki bir kaçakcının bir hortumcunun 5 dakikada cebine giren para bile degil yazıklar olsun yıllardır böyle magdurlar görüyorüz üzülmekten başka elimizden fazla bir şey gelmiyor....
devletimiz büyüklerimiz vatandaşına kemer sıktırırken sn memurlarımızın vallilerimizin altına daha 2-3 yıllık mersedesler dururken 600-700 bin ytl mersedesleri verdi bile son model çipler dahil bir takım elbise kravat gömlek
son model araçlar..
yazıklar olsun diyorum bu manzaları hep görüyoruz bu ülkenin vatandaşı degil bir mersedes murat 124 kadar degeri yok yiyin bakalım agalar bu görüntüler utanç tablosu bizim degil sizin...
saygılar
Unutmayalım ki;
Deryalar (Denizler) damlalarla oluşuyor ve bizlerde karanlığa küfretmek yerine bir mum yakarak o karanlığı/karanlıkları yokedebilir,
Damlalarla deryalar oluşturabiliriz.
Yeterki bu bilinçte olalım ve isteyelim.
Selamlar.
Merhaba arkadaşlar herkesin bu yardıma el uzatması gerekli diye düşünüyorum.
Sayın serkan yılmaz arkadaşa duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.
Mesai başlangıcında hemen yardım için gerekli yere başvuracağım.
Saygılar.