arkadaşlar konuyu saptırmayalım. şuraya buraya oy kullanın gibi mesajları lütfen yazmayın. seçiminizi yapın varsa kısa bir yorumunuz tabi polemik yaratmayacak yazın ve devam edin.
arkadaşlar konuyu saptırmayalım. şuraya buraya oy kullanın gibi mesajları lütfen yazmayın. seçiminizi yapın varsa kısa bir yorumunuz tabi polemik yaratmayacak yazın ve devam edin.
hekeze mehabalar inanın bu anket şu an türkiye'nin gerçek yüzü tarantino arkadaşa katılıyorum iyi düşünülerek sandıkta oy verilmeli ve boş oy atılmamalı benim partim barajı aşamaz diyerek sandık başına gidilmemeli her yigidin gönlünde bir aslan yatar diyerek oy verilmeli ve sonuçları görmeli...
ayhan arkadaş bu ülkeye muhalefet partisi'de lazım bunu en güzel sn deniz baykal yapıyor başbakan olursa birdaha muhalefet parti bulamassın
:firefire: ATATÜRK SİZİN GİBİ GENÇLERE EMANET ETTİ ÜLKEYİ SAĞ OLUP GÖRSEYDİ HERHALDE KAHRINDAN ÖLÜRDÜ HERHALDE KİMLERE NEYİ EMANET EDİYORUZ ARKADAŞLAR GEÇMİŞE BİR BAKIN İSTERSENİZ BENDEN SÖYLEMESİ İYİ DÜŞÜNÜN.
Kimin çıkacağı bellidir umarım gene secilir.
Ankette ilgimi çeken dsp hiç oy alamamıl 4 partı onde götürüyor su anda ankette .favori olarakta genç partinin çıkışı
yönetici arkadaşlara duyurulur; arkadaşlar bu seçim meçim benim işim değil ve ayriyeten de hiç te umurumda değil.sizden istediğim bana bu konuda mesaj türü şeylerin gönderilmemesi.şimdiden duyarlılığınız için teşekkürler...