valla dediğiniz şeyleri yazdım ama mühendis moduna geçmiyo.acaba başka bişeymi lazım
Printable View
valla dediğiniz şeyleri yazdım ama mühendis moduna geçmiyo.acaba başka bişeymi lazım
selam dostlar bende AT7011dcı. 12.c1.a5 cihazım var şu anda stream yazılim yüklü bu yazilimların bi artısı varmi.birde benim cihaza yüklemem icin hangi yazilim uyar hv uyan bikaç yazilim varda .yazilim atmadan cihaza bişey yapacakmiyim (kurukafa yükleme reset atma gibi..) şimdiden teşekkürler..
yazılımlar orjınal yazılımdır yukarda bahsı gecen kanallar acıktır
dosyayı secıp 12345 yazıp tekrar dosyayı secın bıde uyle deneyın olmazsa cıhazı sıtanby konumuna alıp dosyayı secın ve cıhazı acın
usta tamam ben vçözdüm galiba.şimdi hatırladım.bu btm yazılımları yüklerken eğer cihazda aynı cinsten BIN yazılımı yoksa kabul etmiyo.yani örneğin eğer cihazda EK-60040 BIN yazılımı yüklü değilse EK-60040 BTM yazılımını kabul etmiyo.şimdi ben önce bin yazılımını atıcam.sonra btm yi.o zaman olacaktır.
ok sorun olursa burdayız dostum
evet.tam hatırladığım gibi.btm yazılımların böyle bi huyu var.benim cihazda stream yüklüydü.digiline ek-60040 bin yazılımı attım önce.sonra ek-60040 btm yazılımı attım şak diye aldı cihaz.yalnız tek sorun kanalları yeniden taratmak zorunda olmam.:( :(
dostum sıze zaten cevap yazdım yıne yazayım yazılımlar orjınal yazılımlardır + tsı yoktur tps paketı auto ok dır
hazır kanal lıstesı atınız