yaşım tutmuyor :D:D:D tutsa bile kullanırım ama aşırıya kaçmadan ....
Printable View
yaşım tutmuyor :D:D:D tutsa bile kullanırım ama aşırıya kaçmadan ....
bende yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ama ekstre geldiğinde hep tamamını yatırdım o yüzden hiç faiz ödemedim bu yüzden ben seviyorum hemde üzerimde nakit para taşımıyorum çünkü nakit para taşımak şu zamanda tehlikeli
Artık cebimde para taşımıyorum desem olacak. Hemen hemen bütün alışverişlerimi kredi kartı ile yapıyorum. Cebimdeki parayla alışveriş yapacağımda 1 kere düşünüyorsam, kredi kartı ile alışveriş yapacağımda 2 kere düşünürüm. Nihayetinde onu da ben ödeyeceğim.
kıredı kartı kulanmıyorum kulanmakde ıstemiyorum
Ben kullanıyorum,sınırı geçmemek kaydıyla...
hayır kulanmıyorum işim ilmaz kartla
.
Hayatımda kullanmadım kullanmamda bankaları zengin edecek benmi kaldım?
cebimdeki para kadar harcamayı severim!
Kullanan arkadaşlar kart ile yaptıkları alışverişleri bi düşünsünler birde kredi kartı almadan önceki alışverişlerini düşünsünler
Bu kıyaslama sonucunda ne kadar israflı olduklarının ve ne kadar boş yere para harcadıklarını göreceklerdir. Sırf kredi kart var diye alışveriş yapmak için sürekli bahane uydurup bişeyler alan kadınları gördüm,
Ödeme tarihi geldiğinde ödeyemeyip bir ton faizle boğuşmak zorunda kalan insanları gördüm,
Faizlerin altından kalkamayıp iflas eden bunalıma girip intihar eden kişileri gördüm,
Borç yüzünden ailesi dağılan kişileri gördüm
Birde banka sahiplerini ve çalışanlarını görüyorum hepsi servetini ikiye, üçe katlamış durumda
Bizim millete veresiye dersen dünyayı bile satın almaya kalkar
Ha birde şu var
yaptığınız her taksitli alışveriş için vade farkı uygulanıyor bu vade farkı yani faiz nereye gidiyor banka sahibinin cebine,
bide üstüne üstlük yıllık kart aidatı veriyorsunuz
Kimse kusura bakmasın ama inek gibi sağılıyoruz haberimiz yok.
Bankalarımızın hepsi yabancılara satılmış durumda yani vatandaşın parası yabancıların eline gidiyor para veremeyen vatandaş bankaya borçlanıyor yani yabancılara bu sefer durum çok acı önceleri devlet borçluydu şimdi devletin borcu bitti ama bu seferde vatandaş borçlandı ve borcu ödeyen kurtulacak ama borcunu ödeyemeyenlerin evlerine arabalarına eşyalarına el konulacak paralarımızın nereye aktıgını bi düşünelim
Kalın saglıcakla
kredi kartı kullanmak akıllı insanların işidir her insan kredi kartı kullanamaz bilinsiz kullanılırsa insanın ocagını söndürür banka kartı kullanmak bankaya ipotek olmak demektir kardeşlerimi uyarmak istedim kötü bir niyetim yoktur saygılar.
Kullanıyorum bedava sirke baldan tatlıdır der kullanırsan sonra kredi çekersin kredi kartını kapatmak için.Kullanmayı öğrendim şimdi 1 ay sonrasına göre hareket ediyorum ve genelde taksitli alış verişlerde kullanıyorum.KULLANMASINI ÖĞRENMEK GEREK.Yani Eğitim Şart
Şİmdİye Kadar HİÇ BulaŞmadim Param Varsa Harcarim Yoksa Harcamam Elİn Şeyİyle GerdeĞe Gİrİlmez.bakkala Bİle BorÇ Yapmam,ÇokŞÜkÜr BugÜne Kadar Banka Hesabim Bİle Olmadi
Kİmseye Borcum Da Yok AyaĞini Yorganina GÖre Uzatmaktan Yanayim Sevgİler Saygilar Sunarim