evet ya arkadaşlar dava sonuçlandı mı biliigisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
Printable View
evet ya arkadaşlar dava sonuçlandı mı biliigisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
paylaşımınız için teşekürler
Daha ne diyeyim sevgili kardeşim. Dava senin için henüz sonuçlanmadı. Çünkü verilen örnek dilekçe ile müracaat etmedin. Ve sonuçlanmıyacak ta. :8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]:
Hak ve özgürlükler adında hepimizin birçok söylemi olmuştur ama hakkımızın ve özgürlüğümüzün nerede başlayıp nerede bittiğininin ne kadarını biliyoruz. Bilinçli bir toplum olma konusunda yetersiziz maalesef. Hakkını vermek - Hakkını almak ve özgürlüklere saygı göstermek özgürlüğümüze sahip çıkmak gibi birşeydir. Okumuyoruz araştırmıyoruz sadece kulaktan dolma sözümona bilgilerle yetiniyoruz. Allah müstehakımızı versin.
Forum üyelerine selamlar, Saygılar.
bu sonuclanmaz arkadaşlar adsl kazıklamaya devam eder
arkadaşlar adsl için sabit telefona ihtiyaç olmadığına inandığım için forumdaki dilekçe örneği ile türk telekom a başvurdum
dilekçeyi kabul ettiler inceleyeceklermiş en kısa zamanda bilgi veririz dediler
bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim
başka türk telekoma bu konuda başvuru yapmış olan varsa foruma yazarlarsa sevinirim saygılar
böyle bir uygulama varsa boşuna para vermemek zorunda kalmayız
sonuç alınca bizleride haberdar et
Öncelikle bu haber için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Aslında yanlış bilmiyorsam yurt dışında tek hat işlemi var.Nedense soyguncu zihniyetle benim ülkemde bu çift tarifeli işlemler yapılıyor.Bu gibi işlemler gelişmemiş ülkelerde yapılıyor.
Sizlerden bir ricamız olacak gelişmelerden bizlerede haber verirseniz çok seviniriz.:45: :present:
Şimdilik bir gelişme yok bizlerde yakın takipdeyiz telekomun zaten elinde bir adsl kalmış onuda böyle devam ederse özel sektörler bunada rekabet koyarlar