-
merhabalar ben redline kullanıcısıyım 18500 yazılan özellikleri bakımından mükemmel gibi görünüyor ama hiç biri aktif deyil kesinlikle ürünün arkasında durmuyorlar oysa ben özelliklerine bakarak almıştım çok pişmanım herkes ürününe sahip çıksın lütfen neden türkiyede oluyor bütün bunlar anlıyamıyorum her işimiz neden böyle saygılar
-
Hiçbir firma emü desteği sağlayacağını taahhüt etmiyor zaten yasalda değil buna istinaden en iyi firma ve teknik destek Goldmaster da diyorum Saygılar...
-
Orient 7004 DSCIX3 Taş gibi makina
2004 ten beri kullanıyorum.
-
amstrad hiç bi zaman kullanıcılarını teknik desteğinden mahrum bırakmadı yazılımlarınıda en hızlı biçimde göndermiştir bütün teknik çalışanlarına teşekkürlerr
-
Bende şimdiye kadar next kullandım artık yazılım vermiyorlar şu anda idare etsemde yakında yeni iyi bir cihaz almak istiyorum şu an arayış halindeyim en uygun bana göre tabi bulursam alacağım o yüzden şu anda oyum nexte kullandığım süre içinde sorun yaşamadım ama artık yazılım desteği bendeki modele çekildiği için yakında sorun yaşayabilirim
-
-
ben goldmaster 9400vcı,yı ilk çıktıgı günden beli kullanıyorum çok memnunum hiç problem yaşamadım yazılımlarında bazen aksaması normal,abimde nextır 5000 cı var onunda yazılımlarını ben takip ediyorum ondada bi sorun yok gayet iyi gidiyor.goldmaster ve nexit ikiside çok iyi markalar bence.
-
ben amstrad dıyorum yazılımda geri kalmadılar şimdiye kadar. sunny ve goldmaster dıyenlere sormak lazım hangi gün tam anlamıyla gününde yazılım verdıler ( tamam cihazların sağlımlığına söylenecek bir şey belki yok) hele sunnyde 3 aydır tps yok, goldmaster da ne zaman yazılım yaptı 3-5 gün sonra çökmüş.Tüm markalara başarılar dılerim
-
Kardeşlerim bence REDLİNE CS-100X en iyisi;çünkü benim iki ay önce gold master'im vardı memnun değildim şimdi rahatım
-
arkadaşlar nerdeyse bütün cihazları kullandım ama ben 2000X SERİSİNİN ÜSTÜNE CİHAZ TANIMAM HANGİ FİRMADA VAR ALLAH AŞKINA 6 YIL OLDU ÇIKALI VE HALA 1 NUMARA HALA DESTEK YAZILIM VAR
GEÇENDEDE 1 CİHAZIN İÇİNE SU GİRDİ FABRİKAYA YOLLADIM İÇİNİ YENİLEYİM YOLLADILAR 1 KURUŞ PARA TALEP EDİLMEDİ AZ MANTIKLI BAKALIM OLAYLARA TÜRKİYENİN EN İYİSİ NETX BU ARTIK HER KONUDA KANITLANDI