adsl den memnun degilim cünkü üyelikte sözleşme adı altında 2 yıl insanı baglıyorlar. bide cok pahalı hizmet veriyorlar.
Printable View
adsl den memnun degilim cünkü üyelikte sözleşme adı altında 2 yıl insanı baglıyorlar. bide cok pahalı hizmet veriyorlar.
Hayır. Kesinlikle memnun değilim. Yeni-Eski diye ayrımcılık olmamalı..
hayır kesinlikle memnun değilim. hem ücret fazla ve yeterli hız yok avrupada bu hızlar kullanılmıyor bile bizi keriz yerine koyuyorlar......ADALETSİZLİK DİZ BOYUUUUUU
telekomun ne adsl nede telefon hizmetinden memnunum.Hiç bir hizmeti doğru dürüst değil.Gerek fiat yönünden gerek hız(Randıman)yönünden verimli değil.
kimse kusura bakmasın , biz eski üyeyiz diye neden bizleri yeni üyelerden ayrı tutuyorlar, unutmasınlar ki bizlerin sayesinde ayak da duruyorlar. Eger bir şey yapılıyorsa eski, yeni ayrımı yapılmadan herkesi kapsamalı..
Ben daha önce ttnet kullanıyordum. Sürekli bakım var diyerekden kesintiler oluyordu. 3 aya yakın bir süredir smile adsl kullanıyorum. Şimdilik bir sorunum yok. Memnunum ama hız konusunda her ikiside birbirinden farksızdı. Japonyada yanlış olmasın 5gb bağlantı için 10$ mı ne ödüyorlar. bizimkiler 1024 gibi gözüküyor ama 900' ü geçebilen yok. teşekkürler
Arkadaşlar hizmetin kötüsü olmaz eskiye göre çok iyi memnunum. Ama Telekomun en son yaptığı kampanya biz eski müşterilere kazık atar gibi geldi bana.
arkadaşlar memnun değilim çünkü fiyatlar kazık sanki memnun olmasak süpersat fiyatları mı indircek biz yine kazığı yemeğe mahkumuz
bence boş işler bunlar anket değerlendirilirse işe yarar unutmayın...:45:
memnun değilim çünkü benim sınırsızı sınırlı yapmışlar kotayıda aşmışım güya fatura kabarık hizmet sıfır sınırsızla kotalı aynı hız değişen bir şey yok ama fatura kabarık kafalarına göre devam zaten bu gidişle kapatacağım güya 10024 yapmışlar hiç farkı yok