oylamada en çok hangi gazete okunduğu belli arkadaşlar.
Printable View
oylamada en çok hangi gazete okunduğu belli arkadaşlar.
arkadaşlar diğer gazeteler yazan bölüme tıkladıysanız gazetelerin ne oldugunu belirtirseniz seviniriz
selametle
benim gazetemin ismi yok ama ben yazayım. "Gündem " en azından medya patronlarının yalanlarını ve gerçekdışı yayınları vermiyor...
ben gazete okumaktan maksadın güncel olaylara yapılan yorumlar olduğunu düşünüyorum. bu sebeple fikirlerime uygun olan yeniçağ, tercüman okurum. renkli basının kaliteli yazarlarını internetten takip ederim.
gazeteler hakkında genelleme yaparsak kısaca:
1.türkiyede en çok satan gazeteler birinci ve son sayfaya bir çıplak kadın resmi koyarak ve asparagas haberlerle gazetecilik yaptıklarını sanıyorlar.
2.basının büyük bir kısmı doğan grubu ve tmsf nin elinde olduğundan halkımızın siyasi eğilimide ona göre şekilleniyor.
ben potayı okuyorum
ben genel olarak ortadoğu okuyorum yalansız katıksız gerçek haber
ben doğan gurubun gazetelerini okumam yeni şafak ve zaman gazetesi okuyorum
Bursa olay okuyorum.
zaman okumadıysanız gazete okudum demeyin deneyin farkı kendiniz görün
vatan elden gidiyor diyen arkadaş gaza gelme bunlar menfaatleri tehlikeye girenlerin gazı olabilir
Ben genelde devamlı gazete almam internet üzerinden okurum, köşe yazarları da kendi gazetelerinin görüşlerini yazdıklarından köşe yazısı okumam. Gazete bulduğum zaman da hiç ayrım yapmadan okurum. Tercüman gazetesi iki ayrı gazete olarak çıkarıldığı için anket sonucunda hangi tercüman gazetesinin okunduğu belli olmayacaktır.