Arkadaşlar, Softcam ve Kanal Listelerini artık burada bulabileceksiniz. Şu an ititbariyle ikisinide güncelledim. GM 11400 cm ve Aciko 4225 SKY'ın Nisan ve Mayıs yazlımlarıyla tüm paketler açıktır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar, Softcam ve Kanal Listelerini artık burada bulabileceksiniz. Şu an ititbariyle ikisinide güncelledim. GM 11400 cm ve Aciko 4225 SKY'ın Nisan ve Mayıs yazlımlarıyla tüm paketler açıktır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
softcam dosyasını kendim hazırlamak istiyorum ama *** duzenlemeye geliyorum 15 tane harf yazılıyor 16 tıncı yazılmıyor ustalar bana yardımcı olurmusunuz d+ izliyorum süreklı değişiyor kumandadan girmek istemiyorum tuşları bozuldu şimdiden teşekkür ederim
Kardeş bildiğim kadarıyla bir yere küçük harflerle keyleri yaıyorsun. Sonra kopyala yapıştırla düzenleme yerine koyuyorsun. Böyle yapıldığını bir usta yazmıştı. Bir dene bakalım olursa ne ala. Bilgilerinize.
Saygılar.
gm 11300 ci için kanal listesi var mı? Yukarıda verilen kanal listesi uyar mı?
Arkadaşlar softcam güncellenmiştir. Tüm paketler şu an itibariyle açıktır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar, GM menüsüyle hazırladığım softcam Aciko menülü yazılımda çalışmadığını yaptığım testler sonucu anladığımdan Aciko menülü yazılımlar içinde bir softcam hazırladım. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
gm 30700 sky modeline nasıl softcam atabilirim polsat için
sunny 9070 cı polsatları nasıl izleyebilirim usta