tabiki para nasılsa o olunca aşk koşarak geliyor
Printable View
tabiki para nasılsa o olunca aşk koşarak geliyor
Para oldugu zaman aşk seni göstermelikte olsa bulur sanırım. Tabiki herşey parada değildir ama bence önce saglık sonra para.Gönül ister ki ikiside olsun.
bencede para para olmayınca ask bir yere kadar sürüyor ondan sonra çatlak sesler ve sonunda ayrılık
Arkadaslar bu günlerde ask diye birsey kaldimiki ya ?? eskiden millet parasisken ask vardi ama artik parasis askin olacagini düsünemiyorum. Benim düsüncem 1ytl en varsa 1ytl lik ask yasarsin 100 ytl en varsa 100 ytl lik. Yani lafin gelisi PARANI YAVAS HARCA :8[1]:
napolyon ne demiş para para para bende para diyorum:D:D:D:D:D:D
arkadaşlar aşk mı paramı yaşa göre degişir 18 yaşındaysan aşktır.35 yaşındaysan paradır.
tabiki para aşk kendiliğinden gelir
Merabalar bana göre bu soru sana 1 trilyon versem aşkını satarmısın gibi.Sizcede öyle değil mi?Onun için insan o kişiyi çok sevmişse değil 1 tirilyon 1kentrilyon verseler ondan aşkını alamazlar ama o kişiyi aşk için değil başka bir yönünden severse işte ozaman parasına göz diker.Her insan yorum yapabilme kabiliyetine sahiptir bence benim de yorumum böyle oldu.Supersat Ailesine iyi günler.
Alıntı:
yok anketi açarken öyle bi düşünce içinde olmadım öye olsaydı anket şöyle olurdu para için aşkınız satar mısınız?? diye o zaman herkes satmam cevabı verirdi burada ki amaç aşk mı? para mı?? anlatabilmişimdir umarım