seni kınamak bile kınama fiiline hakarettir....
Alıntı:
ne zaman kendinizi deyilde ülkenizi düşünürseniz o sizin üzerinizdeki vergi yükü kendiliyinden ortadan kalkacaktır.benim bahsettiğim baskı yanılmıyorsam genel olarak anlaşıldı fakat dalgaya alındı bahsetmiş oldugum baskı'yı sayın eski genel kurmay başkanı açıklamıştı.Askeri darbe baskısı bir ülke düşününki halka gidelim deniliyor halka gidiliyor halk öyle bir tokat atıyorki hepsi sersem tavuk gibi dolaşıyor kendilerine gelincede hemen halkın karşısına Asker'i dikmekten utanmıyorlar ve işin acı tarafı bu darbe çıgırtkanı entel takımı gazete ve üniversite çevresinden çıkıyor vah benim ülkem vah özgürlüğün kalesi olan üniv rektör ve dekanları tarafından darbe çagrısı yapılıyor
edep dışı bu yorumundan dolayı seni kınıyorum...sen hangi hakla başta benim şahsım olmak üzere buradaki birçok vatansever arkadaşımıza 'kendinizi değilde ülkenizi düşünürseniz' diyebilecek cüreti buluyorsun....kimsin sen???künyen nedir?? bizden dahamı fazla vatanseversin??esas olarak sen bölücülük yapıyorsun...aklın sıra ilk mesajında ayrımcılık yapacaktın,baktın yemiyor,şimdi kıvırdın silahlı kuvvetler öyleymişte böyleymişte....ne yapacaktı peki bu insanlar???hepsi de teslimmi olacaktı siyonizm ve emperyalizm uşağı olan hükümet yalakalarına???yok öyle yağma:mad2: :mad2: :mad2: :devilprv: :devilprv: :devilprv: