Yazılımı biz kaldırmadık.Uye arkadaş verdi diye ben kendi konumla onu birleştirmiştim Akşam hemen eve gelince ekledim.Öglen vaktim yoktu cunki eklemeye :45:
Kosavalı® eline saglık....
kimse demesede yazılımların biyerlerin baskısıyla (diger forumlarda)kaldırıldıgı şüphesi hemen hemen herkeste var sanırım.
serkan arkadaşımızada çok yüklenildigi kanısındayım ayrıca.
Bize firma tarafından gerekli bir uyarı ve bilgi gelmedi.Gelirse degerlendiririz ama Sonucta bu yazılımları next firmasına yakınlıgıyla bilinen 2 forum zaten vermişti.Alıntı:
Kullanan kullandı yazılımları 1000 eyakın kişi indirmiş kim dönerki eski yazılıma.Eski yazılıma donulse bile versiyon hatası verme gibi durumlarda oluşuyor.
5 gundur yazılımı bende kullanıyorum sorun yok.Ne yalan söyleyeyim. Resimide cektim gösteyim . 2 GB USB BELLEKTE üzerinde sorun var hani sorun var denilen problem:)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
selam ilk verildiği gün yükledim no problem bilginize,saygılarımla
Arkadaşlar ben de yazılımı yükledim. ancak yükledikten sonra bir problem var. bu muhtemelen benim acemiliğimden kaynaklanıyordur. çünkü yeni bir next kullanıcısıyım. yazılımı yükledikten sonra , normalde şifre çözmek için kullandığım yeşil menü tuşu ve OK butonu kombinasyonu çalışmamaya başladı. daha doğrusu yeşil menü tuşuna bastığımda bir şey olmuyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. mutlaka basit bir şeydir ama söylediğim gibi acemiyim. Şimdiden teşekkürler.
bazı arkadaşlar yazılımlar çalışıyor diyor birisi hata var kaldırıldı diyor anlamadık gitti yinede emeğe saygı diyorum ben teşekkürler...