içme suyunu satın alıyorum mutfak lavabo v.s için şebeke suyunu kullanıyorum bence doğrusu da bu
Printable View
içme suyunu satın alıyorum mutfak lavabo v.s için şebeke suyunu kullanıyorum bence doğrusu da bu
10 seneyi aşkın damacan su içiyorum. ve ne olursa olsun çeşme suyunu hemen ayırd edebiliyorum ve aslada içmem... Piyasada sultan su güzel ve ardından danone ile özkaynak suları tad olarak iyi..
Hazır su malesef ekonomik durum nedeni ile kullanamıyrum
yazılanlarda çoğu kişi suların nasıl doldurulduğundan falan dert yanmış; benim burada 2-3 tane su fabrikasını gezme imkanım oldu dolum tesisileri gayet iyi ve temiz zaten otomatik olarak dolum yapıyo makineler damacanın içine doldurulan su kadar da temizliğine harcıyor makine yani insan eli pek değmiyor sadece kamyonlara yüklemede ve damacanaları boşaltmada çalışıyor işçiler onun dışında ki işlemler tamamen otomatik şekilde yapılıyor ayrıca tahliller analizler de çok pahalı zaten o yüzden kolay kolay sahte analiz raporu yapılamaz 1 analiz bile 5 bin ytl (5 milyar) civarlarında tutuyor o yüzden içiniz ferah olsun ama tabi ki yine de dikkat edecek olan yine sizlersiniz olabilir teknik bi arıza olur ya da art niyetli bi imalat yapılmış olur bunu denetlemek te bizlerin görevi
bizdede sular kireçli olduğu için mecburen damacana kullanıyoruz normal su bi tuaf gelmeye başladı ama damacana oldukça pahalıya geliyor arıtma cihazı almayı düşünüyorum ama bu konudada fazla bilgim oladığı için yardımlarınızı bekliyorum
İHLAS PAZARLAMA dan arıtıcı almıştım devamlı arıtılmış su kullanıyoruz
burda genellikle köye gider 15.20 tane 5 litrelik şaşallarla su getirirm ama hazır suda alırım arasıra aradaki farkı hissediyorum hazır su acıdır ama köyümün suyu bal bal mubarek iç iç doymassın
şuan türkiyede en iyi su olarak erikli gösterilmekte.ama ben kullanmıyorum.sural su kullanıyorum.
süral su suyunu köprülü kanyondan dolduruyor oranın suyu harika süral suyun sahibide ünlü oteller zincirinden süral otelinin sahibi süleyman beye ait ben turizim tercumanlık zamanından bilirim....