yazılımlar için zalim üstada tşk
ama yine eksikler var
pw direkler açılmıyor
ayrıca pw starda yine açılmamakta
polsat auto oluyo
yazılımlar için zalim üstada tşk
ama yine eksikler var
pw direkler açılmıyor
ayrıca pw starda yine açılmamakta
polsat auto oluyo
@volkan kardeş ben eksikleri ilettim
bunada şükür tabi
inş ilerde bunlarıda düzeltirlerde sorunsuz seyrederiz
yazılımlar için teşekkürler
Sayın ustalara bir rica..Yeni yazılımda polsat çok güzel oldu,pir.leri *** girerek açıyoruz ama bu defa digi tv *** girmemize rağmen artık açılmıyor.Bir çaresi yok mu? Hepinize selamlar,iyi çalışmalar dilerim.
Ustalar yazılım için çok teşekkürler.Polsat donma sorunu çözülmüş.Elinize sağlık.Teşekkürler.Supersatforumu izlemeye devam edin..
Junolara Hala Beklemekteyiz İnşallah Bugün Verirler.
yazılımlar fta da çalışıyor fakat cı da çalışmıyor sebebini öğrenebilirmiyim
thanksssssssssss
Değerli üstadlarım öncelikle yazılımlar konusunda göstermiş olduğunuz bu gayret ve çabadan dolayı sizi kutluyorum. Benim Goldmaster 9400CI cihazıma bu son yazılımı )21.01.2008 tarihli) yükleyemiyorum. sorun sanırım loderden. işletim sistemi Windows XP. anakart Asus P5L MX400 İntel P4 3.4 Ghz. işlemcim var. Yükleme Loderine gelince Uyumluluk bölümünden tüm seçenekleri deniyorum fakat yükleme gerçekleşmiyor. cihazı fişe takınca A381 yazısı geliyor ama geri sayım başlamıyor ve cihaz standby konumuna geçiyor. Bu cihaza daha önceki yazılımları kendim attım ama şimdi bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Lütfen bana yardım edin. Yardımcı olacağınıza inanıyorŞimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum.