çalışıyorum allaha şükür ama teknolojinin birazda etkisi var ustalar yine bunada şükür
Printable View
çalışıyorum allaha şükür ama teknolojinin birazda etkisi var ustalar yine bunada şükür
Selam Arkadaşlar.Süpersat Forumumuza böyle güzel ve faydalı anketler yaptığı için çok teşekkür ederim.Zaten formumuz bence herşeyiyle bir numaradır.Bende çalışmakta olan dilimin içinde olduğum için mutluyum.Herkese kolay gelsin arkadaşlar,yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz............:present:
Çalısıyorum. Allah herkese sevdiği işi nasip etsin. Vede çalışsın işsizlik çok zor. Eğer geliri yoksa. Saygılarımla. MURTAZ.
Anket çok güzel olmuş arkadaş, emeğine sağlık.
Çalışıyorum, ama işsizlik çok zor yaşadım.
Allah kimseyi işsiz bırakmasın.
Anketi düşünen arkadaşımı tebrik ediyorum.
şükürler olsun bende yaklaşık 17 yıldır çalışıyorum
şu an bende çalışıyorum ama 10 gün sonra işyerim kapanacak ancak iş buldum başka bir yerde daha işsiz kalmadan işimi ayarladım şükür demek istedigim işsiz arkadaşlar kararlı bir şekilde iş ararlarsa kesinlikle iş bulurlar.ancak bazıları kahvede oturur iş beni bulsun ister.buda pek mümkün olmaz istikrar ve kararlılık önemli...
evet işsizlik gerçekten çok zor ama şuda bir gerçekki çalışmak isteyene iş var yeterki insan çalışmak istesin .