yorum yok sadece rezalet.
Printable View
yorum yok sadece rezalet.
şerefsizler diyorum fazlada ağzımı bozmuyorum akşam akşam sinirlendim gene:rtfm: :rtfm: :smiles22: :smiles22: :smiles22:
cami yetkililerine milyarlar verilirse adam neden hayır desin ki? İşin içinde bence para var.Para verilip izin alınmıştır.Diyanet ne yapabilir ki bu olaya karşı.
İmansizlarrrrrrrrrrrrrrrr
işde avrupalılar ya adamlar ne kadar cesur yazıklar olsun bize bi hrankdik olayında ayaklanma oluyor bi başörtüsü olayında ayaklanma oluyor ama bu rezillik karşısında bu adi herifler ALLAH a havele ediliyor anlamak mümkün değil neden yaaaa neden.
kansız herifler bunlar müslümanım diye dolaşan şerefsizler adi köpekler:devilprv: :mad2:
bu sahnelerin ötesinde rezalet çıkarak yapan hacı hocalar var arkadaşlar bu sahne neki onların yanında herkes akıllı dursa ne ala
Akp Basa Geldİ Rezalettler Cogaldi Bİz BÖyle Mal Mal Baktikcaa Bazi Lari Bunlari Destekledikcee Bunlari Normal KarŞilamak Lazimm
öncelıkle bunun cok rezılce ve ınsanlık dısı oldugunu söyleyım para kazanma ugruna dınımızı ve vatanımızı kımsenın kucuk dusurmeye hakkı yok sıddetle kınıyorum :mad2: :devilprv: :devilprv: :devilprv:
kıyamatin alemetidir