slm usta ilk önce çalışmandan dolayı başarılar dilerim emeğin için saol.fakat bi şey sorcam ben az acemiyim bu konuda bende next2000xcisplus var eski modelden onun yazlımı çıktımı varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.tşkr
saygılar.
Printable View
slm usta ilk önce çalışmandan dolayı başarılar dilerim emeğin için saol.fakat bi şey sorcam ben az acemiyim bu konuda bende next2000xcisplus var eski modelden onun yazlımı çıktımı varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.tşkr
saygılar.
Arkadaşlar yeni cihaz almaya karar verdim. benim aciko 5225 sky geberdi. bu yüzden yeni cihaz alacağım. burada bahsettiğimiz usb li next 2000 CI için emu yaılımı vs tarzı herşeyi acaba usb den yükleyebiliyormuyuz yoksa yine pc ye bağlamak zorundamıyız. beni aydınlatırsanız sevinirim. ona göre yni bir cihaz almayı istiyorum. teşekkürler..
YAZILIMI AZ ÖNCE ATABİLDİM YAPANLARIN ELLERİNE SAĞLIK...:clap2::
ARKADAŞIM YAZILIM EMU SOFTCAM DAHİL HERŞEYİ USB GRİŞİNDEN ATABİLİYORSUN ÇOK GÜZEL Bİ MAKİNA TAVSİYE EDERİM...ARTIK SERVİSLERE MAHKUMİYETİMİZZ KALMADI FLASH DİSKLE HERŞEYİ GÜNCELLEMEK MÜMKÜN..BEN AZ ÖNCE GÜNCEL YAZILIM VE EMU ATTIM HERŞEY YOLUNDA ....NEXT FİRMASINA TEBRİKLER...:clap2:: :46: :45:
teşekekkürler..
ya arkadaşlar ben yeni kullanıcıyım yazılımını yukseltmek istiyorum cihazım next 200 cis super plus ama nasıl bu yazılım test diyo bu ne demek usb den softcam atıyorum acılan kanala yok yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkurler
çok teşekkürler
Yazılım yuklekdikten sonra emuyu aktif etmen gerekli MENUDEN>Cihaz versiyon bilgisini bul o***le karsına cıkan ekranda yazılım bilgileri cıkar.Sonra kırmızı tusa bas 1234 gir şifre emu acılır tps üzerine gel kumandadan yeşil tusa bas tps auto guncelleye gel kanal üzerinde bekle 3 sn de kanal acılır..
Çihazınızın yazılımını linkden indiriniz.Yazılımın test olması önemli değil.Yazılım çalışıyor.Yazılımı Usb flash bellekten yükleyiniz.Yazılımdan sonra güncel softçam yükleyiniz.Çihazın emusunu Menü çihaz bilgisi kumandadan kırmızı tuşabasıp 1234 yazıp emuyu açınız.
Yazılım atıldıktan sonra cihazın save edip reboot olmasını bekleyin yarıda kapatıp işlemi sonlandırmayın açılmasını bekleyin 117a olarak..
Yazılımdan sonra gelen ekranda yeni kanal bilgisi var yükle sorusuna evet derseniz kanallarınız silinir ...
Selam üstadlar.Yazılımı usb den attım sonunda kanallar yüklensimmide exit bastığım halde cıkmadı mecburen devam dedim tabi bütün kanallar silindi.exit deyip biraz bekleyecekmiyiz yoksa fişi çekip takacakmıyız.saygılar.