bende inanmayom søyle søyleyim bulutlu bir havada günes gøzlügüyle dolasirsan durum ortada saygilar wenli
Printable View
bende inanmayom søyle søyleyim bulutlu bir havada günes gøzlügüyle dolasirsan durum ortada saygilar wenli
bende inanmıyorum çünkü doğru değil
neden bir devlet insanlarının gözüne baka baka yalan söyler .
dogruluktan bahsedenler bundan ödün vermeyenler bunun dogru olmadıgını bilmiyorlarmı. sadece kendi cıkar olguları ekseni etrafındaki dogrulara yönelikmi bütün emekleri vede calışmaları.
yazık cok yazık diyen bizler dogruları nasıl haykıracaz anket yaparak internette forumlarda yazı yazarak sesimizi duyacaklarmı yoksa google arama motorlarında kaybolup gidecekmiyiz tercih sizin bizim degil hepimizin
gelecek kuşaklara hesap verebilecekmiyiz yoksa enflasyonist yalanları onlarındamı kulaklarına fısıldıyacaz saygılar
inanılacak gibi deyil,paz<arı gezipde hesaplasalar ya.
arkadaslar inanıyorum enflasyon düşmüş olabilir ama milletin alım gücü yok money yok millette enflasyon sıfır olmuş(olması imkansız)para olmadıktan sonra ne işe yarar?
arkadaşlar şu çinliler sayesinde bazı ürünlerin fiyatlarında düşüş oldu hükümet bu ürünlerin fiyatlarından yola çıkarak enflasyonu düşmüş gibi gösteriyo.
inanmıyorum
Bende sizin gibi düşünüyorum arkadaşlar.
Kayserili demiş ya; "2 kere 2 kaç eder?" siz kaç etmesini istersiniz?
Enflasyon hesabı da öyle..
Çünkü onlar enflasyonu tuz,kibrit ve buz fiyatlarına göre ayarlıyorlar. Allaha şükür herkesin bunları alım gücü var.