-
arkadaşların söyledikleri herşey tam anlamıyla doğru.yani her şey malı satana kadar olmamalı.malı satıyorsan satış sonrası desteğini eksik etmeyeceksin.yazılımını ve diğer gereken ne varsa temin etmek zorundalar bence.bende GM 11400 var ama ne zamandan beri adam gibi bi yazılım çıkmadı.çıkacağını da sanmıyorum ama neyse belki bu konuda beni şaşırtan bi gelişme olur.tekrar tşk.
-
bencede verilmeli yoksa digital cihaz almanın ne anlamı kalır.........
-
arkadaşlarıma aynen katılıyorum dereyi geçene kadar resmen ayı ya dayı malı sattıkdan sonra ne halin varsa gör dergibi davranıyorlar bekleki satıcı firmanın gönlü olsunda yeni yazılım çıkarsın tabiki 3 veya 4 ay gibi kısa bir süre beklemek gerekiyor keiflerinin olması için:rtfm:
-
değerli dostlar cihazını satan firmaların yazılımlarını vermelerinden yanayım satıcı firmalar bu işi rant olsun diye yapıyor bilmeyen veya anlamayan vatandaşlardan devamlı menfaat elde ediyorlar yazılmalarını verirlerse en azından alan kişide kendisi yapmak zorunda kalır veya öğrenir ilginize teşekkür ederim
-
cihazları saterken atıp tutarlar hizmete geldimi yan gelip yatarlar arkadaşlar bizimde haklarımız var ama bunları bilmiyoruz ben dahil araştırıp ögrenelim birlik beraberlik olalım bilen akadaşlar bizlere yol gösterin :(
-
WALLA tabi bu işin bide baska bi tarafı war simdi bu firmalara tps gibi kuruluslardan bi sikayet gelirse ne olur yanii bide bunları dusunursek yazılımları vermek istemeye bilirler ama sadece kanal listeleri gibiufak tefek yazılımlarla geciştirirler.
-
ben yazılıma bakmıyorum eğerki firmalar emu sistemini kabul etmiyorlarsa bu cihazlar nereden yüklenip mağazalara emulu geliyor yok bizim haberimiz yok diyorlarsa o zaman sorarım o firmaya ben 2 yaşında şekerle kanan çocuk değilim vatandaşın hiç işi kalmamış senin cihazların için emu üretip duruyor niye başka cihazlar değilde senin cihazına ...
Yani firmalar kabul etmesede kolları var sonuçta.gm 11000 serisi yüzünden prestij çok kaybetti en dayanıklı model 9000 serisinide kaybederse vay haline yinede emeği geçenleri sevgi ve saygılya anmadan olmaz teşiekkürler hepinize
-
slm arkadaslar nasılsınız umarım her sey istediginiz gibi olur //// bencede yazılım verırlerse cok daha iyi olur:tomato:
-
firmalar yazılımverse onlar için daha iyi olur çünkü satıştan sonra hizmetin devam etmesi baska receiver satışları daha cok olur çünkü tavsiye edilir teşekkürler goldmaster 11400
cım:49:
-
selam hersekese bencede vermeli cogu arkadaslar yazillimi bol olan rezerve aliyor sonrada yok yazilim demek olmaz vede az parada vermiyoruz yani