hayalet_0312 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kucer usta o eski cihazim simdiki sunny 9085 cı kaona cevirdim dedigin gibi son kaon yazilimini atamadim normalde bizim cihazlara kurukafa atilmiyo benim bildigim kadariyla ben burdaki kaon yazilimini yukleyemedim sizin yazinizi gorunce kuru kafayi atiyim dedim ama attiktan sonra cihaz goctu baska bi yazilimda almiyo simdi.tsklr.(kyotoya kuru kafa vs atilmiyo zaten ustam)
Arkadaşım 9000 serisi cihaza kurukafa yüklenmemesi lazım, loaderi değiştirmişsin büyük ihtimalle.
Arkadaşım şu işlemleri yapalım öncelikle
1- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. loaderi alıyoruz ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
boot loaderi yüklüyoruz.
2- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. orjinal emusuz kaon yazılımını indiriyorsun ve boot loaderi yüklediğimiz programla yani kup ile bu orjinal emusuz yazılımı yüklüyorsun.
Yukarıda yazılardaki koyu renklere tıklayarak programları indiriyorsunuz. linktekiler 9000 serisi cihazın loaderi, yükleme programı ve emusuz yazılımdır.
öncelikle bu işlemleri yap. eğer cihazın düzeldi ise yazılım atma sürecini yazalım.
25-02-2008, 14:22
vitaro
Alıntı:
kucer06 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım cihazını kaona çevirdiysen kurukafa bl 2.19 attığında hiç bir sorun olmaması lazım
Ustam 9000 serisi cihazlara kurukafa atılmaz, çünkü bunların loaderi 2.19 değil 1.02 dir.
25-02-2008, 14:26
vitaro
Alıntı:
ustam ilgilendigin yardimlarin icin saol ama cihazin flashi gitti dediklerin dogrudur ben belki bi yerde yanlis yapmisimdir fazlada burayi isgal etmeyim kendi sorunum icin tekrar tesekkurler.
arkadaşım işgal edecek bir durum yok bence, çünkü burası paylaşım sitesi birbirimize yardımcı olmamız lazım. msn adresini özel mesaj ile gönderirsen msn den yardımcı olayım.
25-02-2008, 17:47
hayalet_0312
flash gitmis yanlis anlasilmasin olurda benim gibi atanlar olursa diye soluyorum benimki gitti kimseninki gitmesin vitaro usta sanada tesekkurler ilgi ve alakan icin.
25-02-2008, 18:20
vitaro
Alıntı:
flash gitmis yanlis anlasilmasin olurda benim gibi atanlar olursa diye soluyorum benimki gitti kimseninki gitmesin vitaro usta sanada tesekkurler ilgi ve alakan icin.
Önemli değil kardeş, yapamadık bişey ama hata yapmamaları açısından diğer arkadaşlar dikkatli davransınlar.
25-02-2008, 21:36
hrt02
Alıntı:
vitaro Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım 9000 serisi cihaza kurukafa yüklenmemesi lazım, loaderi değiştirmişsin büyük ihtimalle.
Arkadaşım şu işlemleri yapalım öncelikle
1- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. loaderi alıyoruz ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
boot loaderi yüklüyoruz.
2- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. orjinal emusuz kaon yazılımını indiriyorsun ve boot loaderi yüklediğimiz programla yani kup ile bu orjinal emusuz yazılımı yüklüyorsun.
Yukarıda yazılardaki koyu renklere tıklayarak programları indiriyorsunuz. linktekiler 9000 serisi cihazın loaderi, yükleme programı ve emusuz yazılımdır.
öncelikle bu işlemleri yap. eğer cihazın düzeldi ise yazılım atma sürecini yazalım.
Üstadım yukarıda vermiş olduğun yazılımlar sayesinde yazılım almayan cihazım düzeldi. Çok teşekkürler.
26-02-2008, 00:24
erdicikdede
evet arkadaşlar bence yazılım atmup113 usr bu leoderle atılmalı vede dönüşüm yazılımıda aynı şekilde cünkü bu yazılımlar bin dosyası değil btm uzantılı yazılımlar
26-02-2008, 09:57
vitaro
Alıntı:
erdicikdede Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaşlar bence yazılım atmup113 usr bu leoderle atılmalı vede dönüşüm yazılımıda aynı şekilde cünkü bu yazılımlar bin dosyası değil btm uzantılı yazılımlar
Arkadaşım bizim anlattığımız farklı mesele, benim yazdığım konudakiler bin uzantılı yazılım atm up 113 ile atılmaz.
26-02-2008, 09:58
vitaro
Alıntı:
hrt02 Nickli Üyeden Alıntı
Üstadım yukarıda vermiş olduğun yazılımlar sayesinde yazılım almayan cihazım düzeldi. Çok teşekkürler.