-
Sözleşmemin bitmesine 3 ay kaldı. ondan sonra cehenneme kadar yolun var diyeceğim. Diğital Tv kartlarının DVB-S sistemlerine geri döneceğim. Eutelsat uydusundan tek taraflı ücretsiz yayın ve Daha bunun gibi bir çok teknoloji uzayda mevcut. Vestel tarafından lansman edilen BARAKUDA TEKNOLOJİLERİNİN Birçok ücretsiz versiyonu dünya uydularından yayında:sunglasses2: . Zamanında az uğraşmadım. Şimdi telekom sayesinde bu işlere geri döneceğim.
-
indirim falan hikaye smile adsl ye abonelikler çoğaldı o yüzden böyle bi kampanya başlatıldı 2 yıllık sözleşme imzalıyosunuz karşılığında ve o 2 yıl içinde siz farkına varmadan adslnin parasını fazlasıyla ödemiş oluyosunuz bana da telekomda çalışan bi abimiz söyledi bunları sözleşmede herşey yazıyor dikkatli okursak sözleşme bitmeden adsl iptalinde modemi iade değilde parasını ve 4 aylık indirim ücretini ödemiş oluyosunuz sürekli kullanlar hariç diğerleri için hiç gereği yok datron adsl aldım 60 ytl normal tarifeden abone oldum tabi bu benim görüşüm sözleşmeyi okuyun size göre nasıl uygunsa onu uygulayın
-
arkadaşlar kampanya ttnet in degildir reklamları izleyin postaneye sorunsmile adsl diye dış firmanındır ve cok kötü bir işletim sistemine sahiptir cevremdeki herkez şikayetçi üstelik abone hizmetleride berbat sözleşmede yazan karınca duakarından dolayı da iptal ettiremiyorsunuz en az 1 yıl ne varsa ttnet te var boş verin gerisi yalan dan ibaret
-
bende eve adsl almayı düşünüyordum bu kampanya benim için isabet oldu
-
arkadaşlar adsl kampanyaya girerseniz modemsiz 4 ay 18.99, kablolu alırsan 3 ay, kablosuz 2 ay ondan sonra gene 29 ödeniyor
-
Burasi TÜrkİye ArkadaŞlar Vatanimizda Ne DoĞru Gİdİyorkİ Bİr DÜŞÜnsenİze Bİzler Bİrer Koyun OlduĞumuz SÜrece Daha Çoook Çobanlar GÖrÜrÜz Bİz...? Bundan Sonra Mustafa Kemal Ata TÜrk Gİbİ Adamlar Lazim BaŞimiza ArkadaŞlar ...
-
:49: yorum ları okudum şimdi kimse olumlu bişey yazmamış yine kararsız kaldım
-
Arkadaşlar Bu Bilgiyi Paylaşırmısınız Evimde İnternet Yok Fakat Usb Bellekler Yüzünden
Pc ye Virüs Bulaşıyor Virüs Programıda Kendini Güncelleyemediği İçin Sorun Yaşıyoruz
Sadece Güncelleme Yapılabilecek İnternet Paketi Olamaz mı.Daha Cüzi Bir Fiyata.
Düşüncelerinizi Bekliyorum.
-
nasıl bir pazarcılık inanmıyorum bir an geliyor fiatlaraulaşamıyorsun bakıyorsun üç gün sonro yarı fiatına böyle pazarlamacılık eksik olsun bu büyük bir kuruluş nasıl olurda müşteri ayırımı yaparlar herkese selamlar.
-
yeni abonelere kıyak yapmak bu memlekette usulden yeni doğan bebeğe yeni alınan arabaya yeni sevgiliye yeni parti mesubunu onun için kafayı yormayın gene bir yeni gelir eski yenileri de sızlatır selamlar...............