-
-
İki oparatörden 3 hattim var hayir taşimam.
-
türkcell biz bize cell kalktından beri avea bayağı düşünüyorum
-
bende 3 operatöründe hattı olduğu için taşımama gerek yok
-
taşımanın bir mantığı yok ilk başta yem atıyorlar daha sonrada hepside kap....? yorlar al birini vu ötekine en büyüğüde devlet bütün görüşmelerden ö.i.v alıyor özel olmayanı tarzancılıkmı valla anlamadımnereye dönsek arkamızdaadsl varsa tel de olmak mecburiyetinde kap...? ran kap....? tırana ALLAH kolaylık versin hepimize
-
DeĞerlİ ArkadaŞlarim
Valla Ben Artik Bu Ülkede Hangİ Anlamda Olursa Olsun Her Yenİlİk Adi Altinda Çikan BİrŞeylerİn Arkasindan Uygunsuz Yerİmİze Sİvrİ Bİr Kazik GeleceĞİnİ DÜŞÜnÜyorum.
Neden Mİ?
ÇÜnkÜ DÜnyanin HİÇbİr Yerİnde Tİcaret Erbabi TÜketİcİnİn Yararina BİrŞey Yapmaz.bu Durum GelİŞmİŞ Ülkelerde Devlet KontrolÜndedİr Ama Bİzİm Ülkemİzde Artik Devlet Kendİnİ Bİle Kontrol Edemez Durumdadir.
GÖrÜŞÜme Katilirsiniz Katilmazsiniz Saygi Duyarim Ama Yİne Bu Projenİn Arkasindan Bİze BÜyÜk Bİr Kazik GeleceĞİnİ DÜŞÜnÜyorum.
Saygilarimla
-
avantajlı olursa ve bu avantaj uzun süreli olursa düşünmeden taşırım zira turkcell diğer bazı operatörlere göre pahalı
-
hangisi ucuz olursa taşırım mantığım öyle diyor param çok değil ya sizin
-
sartlara gore uygunsa evet degılse hayır
-
geçici bir kampanya için taşımam rekabet olduğu sürece kullandığımız hatta cazip olacaktır mutlaka