enbuyuk galatasaray baska buyuk yok
enbuyuk galatasaray baska buyuk yok
layık oldukları sonuca ulaştılar galatasaray a tekrar başarılar dilerim.
Galarasaya bize bu zevki yaşattığı için teşekkurler..Bugün Izmir'i resmen salladık,ses soluk kalmadı..:)
Her türlü olumsuzluklara rağmen bu sene hakkımızla şampiyon olduk tüm Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.
Cimbom Avrupa'da çoğunlukla başarılı olmuştur.Hocasız ve parasız da olsa Ülkemiz sporuna mutlaka katkıları olacaktır.
2007-2008 şampiyonu galatasaray En büyük CİMBOMBOM
TeŞekÜrler Galatasarayim...
CİMBOM İÇİN ÇILDIRIN:yahoo:
galatasaray'ın bu şampiyonluğunun,sadece devşirme ve yabancı futbolcularla başarının gelmeyeceği gibi bir katkısı olabilir kuşkusuz.tabi anlayan kişilere dostum.avrupa daki başarıya gelince biraz geriye bakın oradaki başarıları yakalayıp öylece konuşun.
Sayın Galatasaraylı arkadaşlar size n'oli ki böylesine abartıyorsunuz yav. Bu bizim her zamanki halimiz değil mi? Fenerli arkadaşları kırmanın bir anlamı yok. Ben bunu taaa sümestir tatiline girmeden önce öğretmenler odasında fenerli arkadaşlara; yani Fenerbahçe bizden 8-9 puan öndeyken "Şimdi konuşun arkadaşlar lig bitiminde sizinle görüşeceğim dedim ve görüştüm bu cuma günü. Çok mutluydum. Hadi sizde bu mutluluğu doyasıya sizlere katılan fenerli dostlarla kutlayın.
Saygılar.
GALATASARAY