sn. arkadaşım,ülkemiz ve cumhuriywetimizin kazanımları emperyalist işbirlikçisi devşirilmiş mandacı uşağı iktidarlar tarafından peşkeş çekilirken halkımızın gönlü ve basireti türbanla bağlanmış.mesele akp meselesşi değil vatan satılıyor.herkes kendini düşünüyor.oylar 35 torba kömüre-yiyecek kolisine-1 küçük altına satılıyor.düşük kur yüksek faiz politikaları ile ekonomi ve üretici yok ediliyor.telkom-petkim-tüpraş-erdemir-seka-sek-et ve balık-enerji santralları ve dağıtm hatları-bankalar-tekel sadece 2 yıllık karları karşılığı yabancılara yani global siyonist sermayeye peşkeş çekiliyor velhasılı vatan satılıyor.sırada seydişehir aliminyum tesisleri var.ondan sonrada seneye etibank (trilyon dolarlık bor madenleri ile birlikte) abd li ve ingiliz şirketlerine 350 milyon dolara peşkeş çekilecek.allh- kitap vatan millet diyenler hem milleti hem de vatanı satıyorlar.demişsinki ben solcuları sevmem.halklara özgürlük diyen amerikan solcularını bende sevmem.anti emperyalist olmayan ab-abd işbirlikçisi meyhane solcusu sosyal demokrat geçinen sözde solcuları bende sevmem.ama sen bana vatanını satan birtek gerçek solcu gösteremezken ben sana ülkesini satan birçok sağ parti ve amerikan milliyetçisi gösterebilirim.son sözüm:tanrı türk'ü korusun.milletimize uyanış ve diriliş nasip etsin.bize yine bir atatürk göndersin.ne abd ne ab tam bağımsız türkiye.