peki şöyle düşün. antep feneri oynatmadı. fener oynayamadı değil..Alıntı:
daha çok pozisyonlar bulan net antepti..illa fener yenecek diye bi şey yok.. antep günündeydi..
Printable View
Bu sene Aziz Yıldırım gider,kaprisleri yüzünden fenerbahce zarar görüyor
Sana katılıyorum, sahada ruh diye birşey yoktu. Ben şişirme yapmayacağım. Üzülme ama fenerli kardeş, her zamanki haliniz. Para ve imkan var ama ruh yok. Böyle giderse haliniz geçen sezondakine benzeyecek. Basrinin dediği gibi henüz ligin başı ama herşeyin para olmadığıda ortada. Yapılan yemeğe tat için birazda tuz ve baharat lazım. Yanılıyormuyum.Alıntı:
Saygılar.
maçı 25 ile 35. dk larınını izledim yani orda görüğüm kadarıyla g.antep daha etkili ataklar yapıyordu içimden de geçmedi değil kesin g.antep maçı alır dedim tebrikler g.antep'e herzaman iyi oynayan kazansın derim.
hiç olmaz antep fener i yenmemeli fener kim antep kim? kardeşim koskaoca trilyonluk camiasın benim gördüklerimi görmüomusun?forvetin yok,önliberon yok,kalecin zaten yok iyi bir yedek bile olamıycak volkan kova gibi kalede,bi bakın maça orta saha bomboş hiç bir direnç yok forvete top gelmiyor gelsede atacak adam yok,kezmanı bu takımdan yollayanlar hesap verecek bigün,ama olan FENERBAHÇE me olacak.yazık, çok yazık...
tamam sizin dediğiniz olsun. ama bu zamana kadar zaten fenerbahçe bir takım ruuhu oluşmadıki... anca kasanızdaki paralarla övündünüz. bende bir galatasaraylı olarak ısrarla diyorumki fenerbahce yapacağı bütün maçları kazanacak diye bir şey yok.. bu maç böyle oldu... daha ilk hafta. antep her sene fenere yatıyordu. bu sene yatmadı.. + Antep bizim ligimizde oynuyorsa demekki iyi bir takım. Maçtada gördükki Büyük takımlarla mucadele edilebiliyor...
Ama sonraki haftalarda Fenerbahcenin böyle devam edeceğinide hiç sanmıyorum. avrupa kupasını kaldırmış bir hoca ve 2 gol kralı olan bir takıma sahipsiniz... bazı işler yolunda gitmiyorsa demekki bu iş gol krallarıyla şampiyon hocalarla olmuyor demektir.. tamamen takım olarak çözülmesi gerekir...
birde şahsen fenerbahcenin bu yenilgiside beni mutlu etmedi değil. ezeli rakibimizin puan kaybetmesine çokta sevindim açıkçası...