arkadaşlar bu enson yazılımı yükledikten sonra makina menüsüne şifre geldi bir türlü açamadım yardım lütfen 0000 olmadı 1234 olmadı ne olabilir
Printable View
arkadaşlar bu enson yazılımı yükledikten sonra makina menüsüne şifre geldi bir türlü açamadım yardım lütfen 0000 olmadı 1234 olmadı ne olabilir
acil lütfen yardım
öncelikle güncel yazılımları veren arkadaşların line emeğine sağlık.... fakat tüm sayfaları okudum ... bu yazılım hangi kanalları çözüyor diye defalarca sorulmuş... ama cevap verme gereğini duyan olmadı ..ben tekrar sorayım ... sirrius... hot bird.... astra ..bu uydularda eski yazılımdan farklı hangi kanalları açıyor bilgisi olan arkadaş yazarsa seviniriz .... yazılımlar hakkında söylenen tek şey ... turksat ta yasal kartların hepsini çalıştırıyormuş ama sonrasında d-smart kartı bloke ettiğide söylenmiş ..net bilgi verecek bi arkadaş yok mu ... en azından yazılım verilen bölümde yazılımın hangi özellikleri var ..belirtilmesini rica ederdik
Alıntı:
Diğer yazılımlardan farkı Polsat paketini Auto olarak çözmesi idi fakat şu an polsat auto çöktü, Güncel softcam dosyası ile polsat pakaeti izlenmektedir.
Diğer bu yazılımla çözülenler ise
Sirrus hustler paketi
Astra 19,2 premier paketi
calısmalarda emegı gecen herkese tesekkur ederim......next2000cxusb