tabik sarı kanarya
Printable View
tabik sarı kanarya
ha fener yenmiş ha g.saray beni ilgilendirmiyor bir fenerli olarak adımızı şanımızı avrupa maçlarında duyuralım yeter bana takımlar olarak maça gelince kağıt üzerinde g.s. ama fener alır almazsada yenilmez
fenerli olarak gs kazanmasını istiyorum bu ipler kopsun artık.
'Derbide fark olur'
Hıncal Uluç F.Bahçe- G.Saray derbisini yorumladı.
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçta tarihi fark olacağını iddia etti. Ancak Uluç'un bir şartı var. Uluç "F.Bahçe'nin kadrosuna 10 üzerinden 5, G.Saray'a 10 üzerinden 8 veririm. G.Saray 8'lik oynarsa Kadıköy'de tarihi fark yapar" dedi
Bende aynen katılıyorum.
Televizyon ekranlarindan mac yorumu yapan Hincal UCUR, gene ucurmaya devam ediyor. Kolay gelsin Hincal UCUR.
Pardon ya...
Ben gene imla hatasi yapmisim.
Bana bu gunlerde biseyler oluyor herhalde. Yasliligima ver Hincal ULUC.
bu macı fener alır başka yolu yok ustatların dediğigibi aylardan kasım
Alıntı:
nedenını daha öncede yazdım dostum. öncekı hafta şans eserı 5-2 yendık orda demiştim 5 tane atan takım kendi kalesınde 2 tane gol göruyorsa bunda bir sorun var ve sonrasında 2-2 beraberlık . ben ınanamıyorum bu hoca ve bu ruhsuz oyuncularla bu takımın iyi bir yere geleceğine.
fenerın her zaman galatasaraya karşı bir şansı var ama bu sefer en azından yenılsınkı gidecekler gitsın kangren olan yer kesılsın. bu hafta bu maç kaznaılırsa bu hoca ile ite kaka biz bu sene surunuruz. artık 1 yıl galatasarayı alt eden hoca die göklere çıkarırılar.
bunun için olan olsun diyorum ben takımımı çok seviyorum ama gerçeklerı görmek lazım bu haline uzuluyorum.