çok güzel haber sabırsızlıkla bekliyoruz. şimdiden emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır,herhalde...
Printable View
çok güzel haber sabırsızlıkla bekliyoruz. şimdiden emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır,herhalde...
Bekliyen derviş muradına ermiş arkadaşlar kolay degil birazdaha bekliyecegiz hepimiz bekliyoruz selamet
guzel haber
next 1 numara ama bazen adına yakışmayan olaylara imza atmaya başladı servis konusunda sıkıntı yaşatmaya başladı bari biran evvel şu güncellemeyi yapsada + puan lara devam etse
herkesin merak ettiği bişey var ama benim merak ettiğim çok daha önemli ne biliyormusunuz arkadaşlar ...not bende 10 uydu tam kuruluktur ve şuan izliyorum ama şifreli ama şifreisiz kimisi yani anlatacagım bu uydudan güncelleme her uydu içinmi geçerli olacak yada sadece yani türksat ve hotbırd içinmi tam anlamış değilim ama nedense herhkes hotbırdden bahsediyor arkadaşlar hani sadece hotbırde açarsa oda olmaz iyi her uydudan açması gerek her paketi açmasada çünkü ben bu durumu böyle biliyorum arkadaşlar hani çok acık ve net konuşmaya gerek yok çanakların aldıgı her uydudan yemesi gerek bu olayın yani anlayın sadece hotbırd olmazzzzz yahuuu aaaaaa sevgiler
next süper pluslar süper süper plus oluyor haydi yürü next en kısa zamanda beklemedeyiz
selamlar
2000 cıs süper plus kullanıcılarının , yazılım veya *** dosyaları ile hotbird uydusundan izleyebildiği XXX kanal varmı acaba?
24 gun oldu halen tık yok arkadaşlar bu arada parça fıyatı ne kadardır.
Arkadaşlar ocak ayının 9-10'nunu bekleyin.
inşallah olsada kurtulsak bıktık hergün *** ataata.saygılar