siz o anı yaşamış gibisiniz oradaydınız herhalde onların yaptıklarını da görmüşsünüzdür bir aydınlatırsanız komik olma kardeş adamların 10 önce azerilere yaptıkları ermenilerin nekadar vahşi olduklarının delili
Printable View
siz o anı yaşamış gibisiniz oradaydınız herhalde onların yaptıklarını da görmüşsünüzdür bir aydınlatırsanız komik olma kardeş adamların 10 önce azerilere yaptıkları ermenilerin nekadar vahşi olduklarının delili
birde kendi hesaplarını veremeyen fransa ingilterealmanya amerika hele hele ermenistan bize hesap soramaz hale buna canak tutan bu işi görükleyen p.. benim insanımın kafasını karıştıramaz
Orada olmaya gerek varmı ben iki mesaja daha yorum yapmaya kalksam büyük ihtimalle önce site yoneticileri atacak buradan beni onlar atmasa uyeler baslayacak kufur etmeye bu ulkede demokrasıden bahsedılıyor ama ıste goz onunde ne kadar on yargılı oldugumuz hemen asmaya kesmeye baslamamız,bunlarda gecmıste bızım bunları yapmıs oldugumuzun kanıtıdır, Belkı ben orada değildim ama dedelerim anlatıyor kardeşim üçer beşer ermenileri iplerle bir birine bağlayım koprulerden kayalardan aşağıya attıklarını!!!!!!!!
çakar kardeş siz hiçbir şeyden çakmıyorsunuz tarihe bakmıyorsunuz senin gibi beyinsizlerin burda yeri olamamz sen yoldaşlarının yanına git yada ortamı germe türkiyedeki ermenilere verilen haklar kimseye verilmiyor gidin istanbul büyük adaya görürsün bilmiyorsan bu .... git mektebinde oku
sen türklükten ne anlıyorsun.bu kelimeden neden nefret ediyorsunuz.hem bu kavram adı altında varlığını sürdürecen hemde zorundamıyım diyecemn.mayanda ,kanında yoksa diyemezsin.demenide bekleyemeyiz ama çıkıpta bu ül***e bu millete şükredeceğine ihanet içinde kimse olamaz efendi.çıkıpta lakayıt bir şekilde herkes türk olmak zorundamı deme.unutma biz soykırımcı bir toplum olsaydık geçmişi saymıyorum.sadece osmanlının 600 yılında hemen hemen hiç kimse kalmazdı ne rumu, ne sadık millet dediğimiz ermenisi.ayrıca biz soykırımdan kutarırız.safarad yahudileri gibi ispanyanın elinden ,yine hitlerin elinden .ayrıca dar açıdan senin kardeşini biri dövse haklı veya haksız çıkıpta onunla bir olup kardeşinimi döversin yoksa aktif veya pasif kardeşinimi savunursun.akıllı olun köpeklerin çanakcısı olmayın.ama dediğim gibi kan veya mayada bri nebze yoksa eleştirecek halimiz yok.elbet ben türklüğümü savunuyorsam ermenide ermeniliğini savunacak ama burada değil erivanda.
Bunlara aydın diyenler cehennemde yanar be bunlar okuma yazma bilmeyen cahil zavallı insanlar BUNLAR BATININ UŞAKLARI o kadar belgeleriyle ermeni mezalimini anlatan kitap varken nasıl böyle olabilirler hamile kadınların karnındaki çocuğa kızmı erkekmi deyip iddia ederek kadının karnını deşenleri kundaktaki bebeleri süngüleyip gezdirenler hiçmi okumadılar arkadaşlar koca osmanlı imparatorluğunuda yıkan bu aydın geçinen BATI UŞAKLARI değilmi ne zaman ülke dara düşse bunlar meydana çıkar ül***i köşeye sıkıştırmaya uğraşırlar yukarıda yazdığım mezalimi yapan azınlıklara o zaman ne yapmak gerekiyordu sırtınımı sıvazlamamız gerekiyordu elbette isyanı bastırmak için zor kullanacaksın nasrettin hoca hesabı HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK.... Çakar isimli arkadaşada tavsiyem moskof ve ermeni mezalimini anlatan bir kitap alsın okusun ırkı türk olması önemli değil hangi ırktan olursa olsun kesin fikri değişecektir eğer batı uşağı değilse.
bakın bu aydın diye geçinenlere hepsi bir yerlerden bişeleri kaşımakta kimi alevi-sünni,kimi Türk-kürt,kimi cumhuriyetci-ikinci cumhuriyetci,kimi asker düşmanı bunların zihniyeti bu ül***i karıştırmak ama bu halk artık uyandı bu ül***i böldürmeyecek ama bunların ne mal olduklarınıda anladı halkımız.bunlar bir yerlerden aldıkları desdekle büyük oyunlar oynamakdadır desdeğinde adresi bellidir ,aramayada gerek yok diyorum yeterki bu ülkenin kıymetini bilelim,bunlara meydanı bırakmayalım
Yap ve yaz kimse senin elini ayagini baglamiyor.Bekliyoruz yazmassan kendinin ne mal oldugunu kanitlarsin.
Bak ben yaziyorum.iyi ko...lar a..arina.az bile yapmislar yazik o kayalar kanlariyla kirlenmis.
Yazmassan i... ol yaz.
Bir memleketin kimlini tasiyacaksin kalkacaksin arkadan konusmaya.biri demis erivan orda git orda ne istiyorsan yaz.Yok gitmeyeceksin otur kicinin üstüne.
NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE: Tüm dünya buna erisemedigi icin kivraniyor ve kiskaniyorlar.Derdiniz Türk milletini ortadan kaldirmak.Kaldiramassiniz.Yedi düvel bir oldunuz ne asker var ne silah yine yenemediniz.Yenemessinizde.
zira bu kainatda bir kanun var o kanunu koyan Bir Allah var.Onun adaleti sasmaz.
Sizler dogru olamayacaginiza göre zafer hep dogrudan yana olur am er veya gec.
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Hiç Yanılmadım işte üstüne basa basa belirttiğim halde aynı saldırılar aynı hakaretler gelde şimdi bu insanların ermenileri katletmediklerine inan!! Tam bir barbarlık örneği:clap2:: Aynen devam edin:45:Alıntı: