hocam uydu düzenlemesi yapılamıyor.son yazılım var cihazda sizin verdiğiniz ilk yazılımı atsam sonuç alırmıyım.teşekkürler ediyorum.
9 dereceyi açamayan arkadaşlar kurulumdan yeşil tuşa basıp uyduismini ve derecesini değiştirerek MCT leri izleyebilir.uydu ismi eurobırt9 009.0 derece yap tamamdır.iyi seyirler.
hocam ilk kez karşılaştığım bir isim HITECH X-2 diye bir cihaz Iq plas olarak açılıyor.saygılar
su anda resimi olan bu cihax yumatu mx plus 1200 isimli cihazdır.ama hepsi tiwin değildir.özel olarak sonradanmı yapılmaktadır? be bişi anlamadım bu üretimden...
Alıntı:
Mx plus 1200 kasası fakat cihaz yumatu firması tarafından Baff firmasına Gold 6000 Twin olarak üretilmektedir, Yumatunun sattığı twinlerde marka bulunmamaktadır. Baff 6000 gold twin kasasıda dış görünüm olarak mx plus 1200 kasasının aynısıdır.Twin cihazlarda çift tuner bulunmaktadır.
21 dereceden hangi kanallar acmaktadır acba hispesata cevirsek kanalları acarmı acaba
arkadaşlar cihazın belleğinde bulunan uyduları nasıl silip yenilerini yükleyebiliriz?
mezela batı uyduları hiç yok
1' - 4' hiç bir tanesi yok.
yardılarınızı bekliyorum.