Yani askeri darbe, onumu kastetmek istediniz.
Bu işin demokratik şartlar altında olması gerekir bence. yani seçimle...
Bunuda toplumu eğiterek ve akıllı politikalarla yapmak lazım.
Bu siyasi partileri oluşturan insanları türk toplumu oluşturur değilmi.
bütün partiler gelince yolsuzluklardan hesap sorucağız deyip genelde çoğu yolsuzluk yaparlar hiç düşündünüzmü nedendir diye. bana göre toplumun ahlak yapısı bozulmuş da ondan. lafa geldimi maşallah hepimiz doğruluk havarisi geçinir ama en ufak bir fırsatta kendi maddi çıkarlarımızı düşünür ve ona göre hareket ederiz. yanlışmıyım.
Türk toplumu bir değişim içinde eskiden söylenmesi bile yasak olan bir çok konunun tartışılması bile bence gayet olumlu bir aşama. Yasaklarla bir yere varılamaz. Bu ülkede saidi nursiler de, ateislerde, yobazlarda, tutucularda, demoktarlarda, hırsız ve uğursuzlarda türkiye var oldukça vardı ve varolacaktırda. önemli olan bence bunlara saygı göstermektir. bu ülkenin kanun ve yasaları var. kimse kendisini kanunların üstünde görme hakkına sahip değildir. gel görki kanunlarda at sahibine göre kişner misali o an iktidardaki siyasetin doğrultusunda hareket ediyor. Bu ülkede birileri bir şeyler yapmak istiyor birileri mani oluyor. anlaşılması zor bir ülkede yaşıyoruz.
Yeni bir anayasa yapalım diyorlar, chp karşı çıkıyor komisyonlara girmeyip olayı Kilitliyor. komisyonlara girip yapılan anayasayı denetlese yanlışı kamu oyuna bildirse daha mantıklı olmazmı. demoktatik bir anayasa geleceğimiz için bizlere lazım. bu hükümete karşı çıkanlara sorarım şu an bu hükümetten daha tutarlı olan bir parti varmı sizce. bir düşünün bundan evvelki hükümetleri şu ekonomik küresel kriz onların döneminde olsaydı ülkede iç harp çıkardı bir kitapçığın fırlatılmasıyla ekonomik dengelerin alt üst olduğu bir dönemi düşünün. bu hükümeti ne kadar beyenmesenizde şu an başka bir alternatifi yok. ve bu ülkede sağlık ekonomi ve bir çok alanada yaptıkları devrim niteliğinde. ben ülkemizin geleceğini parlak görüyorum,
bizlerin bunu göreceğimizide sanmıyorum değişim sancılı olur ve 3-5 kuşak alır.
Dünyada hiç bir toplum düşünce ve fikir olarak geriye gitmemiştir. tabiatın yapısına aykırıdır çünki. geçmişimizdeki yasaklarla şimdiki zamandaki yasakları bir karşılaştırın,
değişimi sizlerde farkedeceksiniz.
Bu konuda her arkadaş kandi doğrularını yazıyor, bana göre bazı arkadaşların düşünceleri yanlış. Ama kendisine göre doğru. Biz kendi doğrularımızı yazarken onların yanlışlarını kırıcı bir şekilde tenkit etmek ne kadar doğru olur. her düşünceye saygıdan kastim bu. Kişilerin inanç ve düşünceleriyle uğraşmaktansa bırakalım onlar kendi düşünceleri ve inançları ile başbaşa kalsın. yeterki kimse kimseye kendi inanç ve düşüncesini zorla kabül ettirmeye çalışmasın. Eğitim, Eğitim, Eğitim.
Hepinize Saygılar.