kardeş burda bu parayı kimse vermez senin zararın olur sen bilirsin tanıdık yada elden satarsan belki birşeyler yapabilirsin ayrıca hangi şehirdesin
Printable View
kardeş burda bu parayı kimse vermez senin zararın olur sen bilirsin tanıdık yada elden satarsan belki birşeyler yapabilirsin ayrıca hangi şehirdesin
ankarada bulunanlar almak ,steyenler en son fiyatı siz teklif edin
serverda nelerin olduğunu belirtirseniz daha sağlıklı olur.
hiç ilgilenen yok iyiki acil durumdayız yani
Uyelerden biri bize bu mesajı atmış lütfen bu konu hakkında acıklama getirirseniz iyi olurAlıntı:
Müdürüm burdaki konuyu kapa ben adamla görüştüm pek tekin ayakkabı deyil cihaz ne olduğu beli deyil garantisi yok server falan filan hepsi fiyaskodur ben yarım saat ceplen görüştüm foyası meydana çıktı
onu diyen hangi kimse o kendini çok iyi bilir ben cihazı yollayacam adam cihazı alacak sonra bana parasını yollayacak varmı öyle yedim ayagı nerde o yogurdun bollugu bende yeyim.
dreambox 500s kutusuyla ve 1 yıllık serverla beraber arkadaşlar viyasko diyen arkadaş asıl kendisi bir dolandırıcıdır. ankaradan almak isteyen olursa tel:05546064766 arasınlar veya adres de verebilirim yalanmı degilmi görürler.
Sizde cihaz almak isteyen varsa ilk önce bana parasını yollasın siz cihazı yollayın cihaz ulasırsa bende size yollarım bu sekilde bir yardımım olmuş olur:) Yoksa bu durum iki kişi arasında ilk sen gonder vs ile devam eder.Yada ne varia veya gitti gidiyor tarzı sitelerdede satabilirsiniz :45:
arkadaşım o cihazı istiyor eline ulaşırsa parasını yollayacakmış. varmı böyle bir olay varsa ankarada tanıdıgın cıhazı o kontrol etsin parasınıda ben ordan alayım diyorum illa o kargoyla yolla yok bu kargoyla yolla tabi yolladıktan sonra bul bulabilirsen