arkadaşlar geçenlerde iş yerinde arkadaşım grundik siyah beyaz tv sordu.ben renkli var dedim,olmaz dedi...
Printable View
arkadaşlar geçenlerde iş yerinde arkadaşım grundik siyah beyaz tv sordu.ben renkli var dedim,olmaz dedi...
bu haberle ilgili son durum nedir merak ettim
aynen öyel üstad ağzına sağlık
arkadaşlar dolandırıcılık felan değil satan arkadaşım var elinde olan varsa da irtabata geçebilir benim le siyah beyaz phılıps marka Bunu da aselsan alıyor haberiniz ola saçmalık değil yani konuyu okuyunca dayanamadım kimse de aramsın koylerde bile yok televizyonun içindeki sıvıyı istiyolar zaten phılıps markada ki sıvı biraz da fazla olduuğu için o biraz daha pahalı ama doğru yani
Offf diyorumm offf :) Bu süper bir haber ama yaa :)
Dedemin bir çatısı var,yok yok :) Gerçekten de ne ararsan var.Adam o Almanya malı şu Arabistan diye diye tek çöpünü atmak nedir bilmiyor :D
Vee bu haberi okuduğum çok iyi oldu..Grundig siyah beyaz tv dedemin çatıda da var :)
Ama yok ne yapıp edip (ç)alıp satıcam onu :D
Konuyu açan arkadaşım teşekkür ederim..Eger varsa ihtiyacı olanınız çatıda herşey var..1950ler den plaklar..tütün sarıp sigara yapan bşiy var ya onlardan..pazar arabası :D bu çok komık yaa..kardeşimle pazar arabasıyla taksicilik oynuyorduk küçükkken..bastonla zor yürüyen dedem arabanın üzerinde beni görünce bastonu falan atıp kenara peşimizden koşmaya başlamıştı..aynen şöyle;
-Sizi beni bilmez irezililerrr !
:D:D:D
philips tv nekadar ediyor dediniz
bende var bir tane 30 senelik grundig hemde çalışıyor isteyen varsa 50bin tl ye verecem