Fenerbahçenin En Kötüsü Bile Yener. Beşiktaş:2 Fenerbahçe:3 Diyorum.
Printable View
Fenerbahçenin En Kötüsü Bile Yener. Beşiktaş:2 Fenerbahçe:3 Diyorum.
bir galatasaraylı olarak fenerin kazanmasını istiyorum,çünkü sivaslıyım ve beşiktaşın yenilgisi yiğidolara yarayacaktır.
Bu kadar kötü gitişten sonra mutlaka kazanmak için uğraşacakların düşündüğümden FENERBAHÇE maçı kazanır diyorum.
ben koyu fenerliyim ama bencede beşiktaş alır bu maçı beraberlik olmaz sanırım bizimkiler unu ellediler kalburu duvara asdılar eski bir ata sözüdür bu yani ligden pes dediler havluyu atdılar onların tek amacı kupayı almak için odaklandılar süperlig onların umrunda degil gibi oyun oynuyorlar bu oynadıgı oyunda canımı çok sıkıyor benim degil bütün fenerlileri üzüyor ginede iyi oynayan kazansın
fenerin aklı varsa lig maçına asılmaz zaten avrupa hayal olmuş beşiktaşın işi zaten şampiyonlar ligi ha 1,ci ha ikinci fark etmez fortis kupasını fenerbahçeye verelim çünki hem kupa hem lig beşiktaşımız kaldıramaz saygılar:45:
fener yenilsinde gerisi önemli değil.destekliyoruz kartalı
direk beşiktaş kafadan kazanır :45: :45: :45:
şampiyonlugun anadoluya gitmemesi icin anlaşabilirler diye geciyor aklımdan
vallahi ben beşiktaşlıyım sivas bu sene şampiyon olsun bizde ikinci olarak şampiyonlar ligine gidelim çünki sivas bileğnin gücüyle buralara geldi şampiyonluğu fazlasıyla hak ettiler yenmedikleri büyük takım kalmadı bir fenere takıldılar fenerde bu sene gazoz turnuvasına katılacak bu gidişle:8[1]:
Bence Fenerbahçe tarihi bi hezimet yaşayacak. En az 4-0 ve üzeri diyorum.