bn sana kendimi tanıtaym 21 yaşında üniversite okuyan (siyasal) bi TÜRKÜM
SNN aferimin senin zayıflığındır beni hic bi şekilde onore edemez kaldı ki seninle tartıştığım için buda bnm ayıbımdır ya neyse :
snn demek istediğini bn çok iyi anladım ... bn mhpsini bilmem atatürk yanlısı bi insanım milliyetcik kavramım mustafa kemalin milliyetciliğidir... ya sev ye terket doğru bi kavramdır demokratik bi ülkede demokrasi istemek kendisini aciz göstermek hainlikdir kal dı ki bu kürt polis olabilir,öğretmen olabilir,başbakan dahil bu ülkede belli sınırlar içinde hürdür...(yani benden farkı yok.....)
dtp ve akp vatan hainidir...bnm gözümde kimseyi ilgilendirmez...
bn bi kürt olsam şu durumda utanırdm senin gibi sırıtmazdm bu ülke cennet bi ülke bilenine sahip çıkanına acılım ne bilmiyoruz sadece fikir yürütüyoruz ben mustafa kemalin çizdiği misakı milli sınırlarını düşünerek vatanıma sahip çıkmaya çalışıyorum lazı çerkezi kürdü bir bnde katili ,katili besleyinini koruyanıda bir bnde :smiles22: senin anlayamam normal ucuz ağız olaylarıyla olmaz bu iş insanlar ölüyo dtp dağdan haber getiriyo.... sözcülüğünü yapıyo ona destek veren her insan potansiyel pkklıdır anlatmak istediğim bu ....