dostum memleketin %47si oy verdi sen vermeyenlerle bir ol daha iyi birisini bulursunuz belki..ha 2002den öncekiler gibi olmasın bulduklarınız..onları daha unutmadı millet..
Printable View
onu ordan kaldırcak daha anasının karnından doğmadı. sen yoluna devam et dostum biz gideceğimiz yolu iyi biliriz biz sen gibilierini cok görduk adamın yakasındaki bayrak rozetine dava açtılar senin zihniyettekiler. vatan millet sevgimede herkese laf ettirmem herkes haddini bilsin.Alıntı:
Ülküçülüğüme laf eden arkadaş sende şu ülküçülük neymiş bi anlat bana ben yanlış biliyom galiba..sen ne kadar biliyon bi görelim..
(alıntı yaptıgım kişilerin herzamn yaşına hürmetim vardır cvp kısmına yazarken göremiyorum yaşlarını dostum arkadş diye hitap ettim bundan dolyı kusura bakmayın.))
Ben onların oylarına güvenmiyorum, bunlar sahtekarlık yapmakta 1 numaralar.
bu adamin ne adini nede tipin gormek ve duymak istemiyorum...
işte tayyip erdoğan farkı dağda ne kadar vatan haini askere kurşun sıkmış bayrağa küfür eden köpek varsa memlekete soktu hemde nasıl davullarla zurnalarla demekki yerden bayrağı kaldırmakla olmuyormuş bu işler bayrağını yakanları memlekete getirdin birde kırmızı halı sereydin altlarına sen basri kardeşime laf çarpıtıp hala birilerini savunacağına şu söylediklerimi bir açıklada bizde aydınlanalım yada sen bana açıklama yapma şehit analarına babasız kalan çocuklara vatanını korumak için ayağını gözünü kolunuı kaybetmiş gazilerimize bir açıklama yap tabi yüreğin varsa demişsinki daha iyisinimi bulacaksınız emin ol göstermelik değil kalpten bayrağını milletini vatanını seven biri bulunur eğer açılımdan kasıt buysa lanet olsun binlerce kez bu açılıma:angry8::nono::
vatan millet sevgin beni duygulandırdı apo itinin söylemleri doğrultusunda halaylarla gelenler için düşüncelerin nedir merak ettim he bu arada şehit haberleri gelmiyor diyemi üzülüyorsunuz demişsin eğer ben vatanı milleti bayrağı ayaklar altına seriyor ve hainlerle işbirliği yapıyorsam o zaman zaten ölsem ne olur ölmesem ne olur yada sence vatan vatanmıdır?
:present::present:[QUOTE=emmi;431194]Arkadaşlarillede sayın Başbakanımıza bir kıyak yapacaksanız eğer; onun Türkiye yararına bir uygulamasını gösterin. Bu tamamen trübüne oynanan bir vaziyet. Bu kural her ülkede ve bizde de olan bir durum. Herkes duracağı yeri bilmesi açısından uygulanan bir protokol geleneğidir.. Bun abartmanın alemi ne onu anlamadım. Orda bayramızın üstüne basılacak ola onu anlarım. Hani üstüne basılmamamsı için yerden alırsın. Ama böyle durm olduğun göteren veya bildiren bir ilave haberiniz yok. Tammen trübüne oynamak misali; siz arkadaşların gayretkeşliği diye düşünüyorum. Bu geziyle ilgili yorumlarım baki kalmakla, bu haberi taşıyan kardeş; bizim bu gibi oyunlara karnımız tok. Sen ABD korumalarının yaptığı terbiyesizliği yutanlardan haber ver.
Saygılar.[/Q