ewet ilgiyle bekliyoruz..
horoz olduk nerdeyse.
:):):)
Printable View
ewet ilgiyle bekliyoruz..
horoz olduk nerdeyse.
:):):)
arkadaşlar son durum şöyle:
koydugum 10 tavuk yumurtanın 9 tanesi boş yani dölsüz bir taneside yarı oluşmuş yarı cıvık şeklinde telef olmuştur bıldırcın yumurtası koydugum 5 taneden 3 tanesi dolu ama çıkamadan ölmüş 2 tanesi boş demekki bir yerde yalnışlık yaptık ama nerede tahminlerime göre çevirmede biraz yalnışlık yaptık ben direk makineyi çeviriyordum demekki tam egimi veremediğimi düşünüyorum sıcaklık olayıda önemli ama termostat 37,5 ayarlı demekki onuda anolog değilde digital termostatla değiştirmek gerekiyor hayırlısı şimdi elimde 10 adet daha bıldırcın var ama makineyi biraz daha değiştirip koymayı düşünüyorum ya otomatik yada dışarıdan manuel çevirmeli bir sistem yapacaghım
Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak bravo diyorum. Demekki yaratıcı birisin.
Yıllma devam et. Yaparsın.
:d.......
desene ay sonu fatura kabarık gelecek nese salık olsun
yılmak yok bugün makineyi biraz değiştirip temizleyip 10 adet daha koydum 17 gün soonra tekrar görüşürüz:)
arkadaşlar koydugum ilk partide birşey çıkmaamıştı sonra tekrar koydum hepsi dölsüzdü bekledim gecenlerde tekrar koydum dün 21. gün iki delik açıldı yani çatladı baktım sabaha çıkmışlar bir taneside çatlak çıkmak üzere şu an elde var üç sekiz adet yumurta koymuştum siftah çıktılar reszimleri akşama paylaşırım
cabbari ustam gerçekten güzel düşünmüşsün hem bu sıcakta garibim tavuğu kuluçkaya yatmaktan kurtarmışsın:):)