herhalde amaç bu zaten diğerlerini batırmak trt öne çıkarmak
herhalde amaç bu zaten diğerlerini batırmak trt öne çıkarmak
Parayı bastıran alır
Trt maçları alabilir,ama şifresiz yayınlamaz HD yayınları şifreli olur ve ttnet ile iptv den yayınlarlar
TRT öncelikle bir devlet kuruluşu degilmi yani bir nevi amme hizmeti yapıyor.nedir amme hizmeti konusuna girmeyelim sen zevk yapacak mac seyredeceksin diye tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan parayı devlet maca harcıyacak hangi aklı kıt vatandaş devletinden bunu isteyecek kadar saf olabilir tabiki yıllarca vergi vermiyorum sanıp %18 K.D.V ödeyen benzin sigara içki gibi maddelerden iki misli vergi ödeyen evi 1000 tl kiraya verir az sayar o eve 150 tl emlak vergisi cıktımı devlete isyan eden millet oldu olacak devlet elektirikten sudan havagazından otobüsten trenden para almasın maclarıda satın alsın bedava seyretsin millet her mac için kişi başına beş bira versin devletten ha cerezide kendiniz alırsınız canım o kadarda insanlık var her işi devletten bekliyenlerde degilmi canım ihaleyi TRT kazanamaz gibi bir sacma maddede nereden akla gelmiş gaz verme acısından olsa gerek vercegi para geri gelmiyecekse TRT ihaleye dahi girmez diyecektiniz.:bangin:
emin ol devlet sana çok şey borçlu zannedersem bu yazından ötürü sana dürüstlük madalyası takacaktır tüyü bitmemiş yetimin hakkıını vergi adı altında alan birimlerin bu parayı ne yaptığı belli bizlere burada savunduğun zatı muhteremlerin rtük de neler yağtığıda belli buradan akan para çeşmesinin nerelere gittiğide belli sen ve senin gibilere yapılan tüm vergi zamları az bile sana gerçekten mustahak bunlar benim arabam yok benzin alamam kiraya verecek evimde yok yazını öyle bir yazmış ve kulbuna uydurmuşsunki türkiyedeki tüm vatandaşlar rahat ve müreffeh içinde bu ülkede açlık yok her şey güzel ve insanlar yan gelip yatmış devletinden fuzuli şeyler istiyor dedim ya devlet sana yakında dürüst vatandaş madalyasını takar sen rahat ol:smiles22::smiles22::smiles22::smiles22::smiles22::smiles22::smiles22::smiles22:
dijiturk büyük ihtimalle tekrar alır trt almış olsa dahi (sevinirim) şifresiz veremez büyük paralar dönüyor işin içinde dsmart zaten alamaz görünüyor benim görüşüm bu?
Böyle bi durum olsa bile takımlar bunu kabul etmezlerki...Her takım ayrı ayrı kanallarla anlaşır...Süperlig maçlarını şifresiz izlemek hayal...
süper olur
ben alsın isterim vede bence şansı var...:45: