klasik gs malubiyeti hazmedememe tripleri
Printable View
tüm fb li arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım bileklerinin hakkı ile tertemiz maç aldılar iyi oynayan kazandı!
esenol zaten ben bu lafına şaşırmadım zaten galatasaraylıların %98 i bu görüşe kapılıyor basri abime teşekkür ederim en güzel yorumu o yazmış zatenAlıntı:
-------------------------------------------------------------------------
ya maç sonucunda çalınanlar neydi ya çalgıcı karısı cimbom... esnaf karısı cibom... kumarcı karısı cimbom cimbom cimbom tam komediydi ):
fenerliler doğruları duymayı ve konuşmayı sevmezler bu yüzden zaten bütün takımlar sizden nefret ediyolar
maçtan önce futbolcunuz kırmızı kart değilmi,emrenin yaptığı hareket kırmızı değilmi,ilk golünüz ofsayt değilmi daha sayımmi?
Tebrikler
FENERBAHÇE m
:present:
maçtan önce ardayı itip tartışmayı çıkarmadımı christian?,emre barosun ayağını kırmadımı? vesaire... diyorum ya sizin doğrularla işiniz olmaz
sen onu yanlış biliyon cristiyan itti doğru arda cristiyanın önünden gidiyodu arda olayı büyüttü bu maç öncesi ufak bi itmeye kırmızı gösterilmez sarı bile gösterilmez emrenin pozizyonunda hiç bişi yok normal bi pozizyondu ama sen servetin pozisyonuna bişe sölemiyon luganoyu tutup nasıl yere attığını buna niye bişe demiyosunuz % 100 penaltıydı o pozizyon