cok teşekku r ederım tamda aradıgım olay
Printable View
cok teşekku r ederım tamda aradıgım olay
payla$im için tskler.eline,emegine saglik
saol çok teşekkür ederim kardeşim...
sağolasın ..Klon dreamboxlar da kullanabiliyor u.şu BOMB olayı varmı bu yedekte
Arkadaşlar, benim bir sorunum var, çözüm önerebilecek olan varsa lütfen yardım etsin. Binada 4 çanağı destekleyen bir santral var. 1 Digitürk, 2 Türksat, 3 Hotbird, 4 Astra. LNB ayarlarını AA, AB, BA, BB biçiminde yaptım ancak hem digitürk'te hem de (özellikle) astra'da çok sayıda kanal yok. Ben astra'daki spor kanallarını arıyorum ama frekanslarını elle girdiğim halde bile kilitlenmiyor. 110 cm'lik astra çanağı var ve digitürk için de mdu 2. astra'daki tüm kanalları nasıl görebilirim?
lnb ayarlarından hotbird ve astra BA olduğunda astra'da sınırlı sayıda kanal açıyor. Astra'yı BB yaptığımda daha fazla kanal buluyor taradığımda ama hiç birini açmıyor? Ben özellikle eredivise, sky bundesliga, canal+ispanya, tekila gibi spor kanallarını görmek istiyorum.
teşekkürler kanal yeni listeside olsaydı keşke
Merhaba,
Dreambox 500S cihazımda halihazırda Gemini Image var.. Sizin gönderdiğiniz bu hazır dosya bir back-up değil mi yanlış mı anlıyorum ? Eğer öyleyse öncelikle Gemini Image ı silmem daha sonra orijinal TDW Image yüklemem ve üzerine de sizin bu gönderdiğiniz back-up ı mı yüklemem gerek acaba ? Doğru mu anlıyorum ?
Tabii sizin bu gönderdiğiniz Back-up ı yüklediğim de kanal frekansları da otomatik olarak hafızaya yazılacak, aratmama gerek kalmayacak herhalde!
Teşekkürler,
teşekkürler
arkadaşlar bu mdu4 backubı nasıl ve neyle yükleyeceğim acil yardım lütfen