bu şekilde tartışarak bence adamların ekmegine yag sürülüyor bu olaydan aslında kendileri büyük haz almıştır
Printable View
bu şekilde tartışarak bence adamların ekmegine yag sürülüyor bu olaydan aslında kendileri büyük haz almıştır
bir densiz bir yumruk atıyor...asıl densizler mazlum oluyor....
biz de sanal bir mutluluk yaşıyoruz....ne kadar basit şeylerden mutlu oluyoruz....
Hiç bir kürt kendini pkkli kabul etmez Ama ne varki yakalanan bütün pkkliler kürt.
Ve işin kötü tarafı kendileri asla aşamamışlar a.s bir toplum insan dediyin insanını sevecek insan öldürmeyecek bayrağını sevecek kendini geliştirecek günümüzde bile halen hurolarla ilgili bir sürü örnek film dizileri çekilmektedir ben katil olan bir toplama asla saygı duymam selametle arkadaşlar.....
birinin canının yanmasının ne kadar acı olduğunu hissetmiştir umarım bizler şehitlerimizin haberlerini alırkende böyle üzülüyorduk birde sağduyudan bahsediyor baydemir pisliğide aslında ekranlarda konuşulması yasak olan şerefsiz kelimesini nasılda araya bip sesi olmadan herkesesin önünde bir türke şerefsiz diyorsa asıl şerefsiz kendisidir aslında bunları bitirmek kolay işe baydemirden başlıyacan adamı orada nasıl oturtuyorlar şaşırmaktayım bunu gibi teröre destek veren kimler varsa allah belasını versin ne mutlu türküm diyebilene
çok güzel hareketler bunlar. esas öteki hakediyo bunu ama neyse bununla yetinelim bari
bir otuz yıl savaşıldı bu ülkede bir otuz yıl daha savaşılsın bunumu istiyorsunuz...kadınlar kocasız çocuklar babasız kalsın..analar hep ağlasın,ülkenin milyarlarca doları ne üdüğü belli olmayan bu savaşa gitti varsın milyarlarca doları daha gitsin kimin umrunda yeterki egolarımız tatmin olsun...son kürt ve son türk kalana kadar devam etmesini istiyorsanız küfüre aşşalamaya insanların onuru ve gururuyla oynamaya devam arkadaşlar..gazanız mübarek olsun...
bu arada bende samsun'luyum....ama o yumruğu atanla zerre kadar aynı düşünmüyorum...o bir barışa yumruk atan pravakatör...
bu arada...hadi bdp''yi...ak parti'yi geçtik...mhp'nin bile çok sert bir dille kınadığı bir olayı hala hangi akla hizmet için savunuyosunuz anlamıyorum...
bir insana kızgınlığınız yada sevmemeniz böyle bir saçma eyleme dönüşmemeli...
yoksa bu ülkede her kızdığımız kişi....yumruk ve ondan öte kurşun yer...
akıllı olalım ve bu alçakça saldırıyı kınayalım...çünkü bu eylem bize zerre kadar bir kar kazandırmaz...zararı ise dünyalar kadar...!!!
erdal napılcak pekii söle hadi yakında iç savaş çıktıgında
ne yazacaksın ne yorumu yapacaksın ülke bölünüyo sen gelmişssin adamı kınıyorum diyosun yakında birbirimiz vurcaz bakalım ozaman ne yorum yazcaksın merak ediyorum..