işte bu yuzden yeni anayasaya evet çünkü yargıyı ele gecirmişler bir mahkeme içeri atıyor kendi adamları dısarı cıkarıyor hangi tarikat ve cemaat fayda gordu
Printable View
bizler anamızıda babamızıda alıp hayır oyu vermeye gidicez kaybedende anasını alıp amerikaya gidecek oğlunuda sırnağa askere yollayacağız
hayır diyen arkadaşlar akp yi bir kenara koyarak söyleyebilirmi hangi maddeler ül***e menfaat getirmez? çok uzun yazmadan özetini anlatabilirse sevinirim. Benim göremediğim ne var merak ettim...bizde bir yanlışlık yapmayalım...
selametle...
akp nin ve erdoğandan gelen tüm önerilere hayır sonuna kadar pacayı sıyırma çabaları boşunadır bunlarda son çırpınışlar fayda etmeyecek bizde bu akp belasından kurtulacağız sonuna kadar hayır hayırda hayır vardır derler
yani diğerleri sizin adamınız atanlar yani öyle mi adamlar suçluysa gereğini yapaçaksın kardeşim kaldi ki recep bey kendini herşekle soktu barış elçisi oldu hakim savvcı dış işleri iç işleri adam bukalamun gibi maşaallahı var nakşiler süleymançılar ismail ağcılar fetullahçılar kaldı ki 12 eylülden sonra mahkum olduğu halde hem vaazlarında yerin dibine soktuğu amarikaya kaçtı veya göz yumdular osman hocama da iyi yaptıkları (hükümetin)nı söylerse seviniriz ve öğreniriz
düzelen birşey yok memlekette, bu gun hastaneye gıttım ,acılden ıcerı gırdım durumum kotu , pratısyen hekım ve bır hemşıre koymuşlar içeri, benim yürüyecek durumum yok, sole bır baktım içeri anababa gunu ne bir boş sedye var ne bır bos oda var. saat oldu yarım , oldu 45 dakka beim sigortalar atacak , ayakta duramıyom tam o sırda , gazide doktor ablamızın bacısı benle aynı teşhisle geldi, bir 2 telefon hemen nobetci doktor cumali bey bır odayı boşalttı, doktor ablanın bacısını aldı ,ondan once 4 kışı var sırada, sole bır ızledim, tabı bız ve dıgerlerı o sırada mefta kafam attı saydım sarmaladım , sızın gıbı hastanenın, sızı bu hale getirenın, benle beraber herkes ısyanda vatandas AKP oy verdık cektıgımız rezalete bak dıye ısyan edıyor benle beraber , doktor torpiliyl yakını hastanede muyuayene oldu valahi 5 -6 kişi kalktı gitti, hadı ben ordan cıktım kurum doktoruna gıttım derdımı anlttım ılacımı yazdırdım, sonra eczane çilesi başladı, bekle babam bekle bılgısayara gırecek, en az 20 daka uğraştı en sonunda gırdı , bırde karekod tantanası cıkmıs kaç kişiyi geri yoladılar, ordanda üzerine yok katılım payıymış, yok ilaç parasıymış, cepten 20 kağıt çıktı, şimdi soruyorum arkdaşlarımıza , düzelen memleket bumu ben bundan 7-8 sene once istediğim hastanede 1 satte muayene olup çıkıyordum, ilaçımı alırken para vermıyordum, şimdi ise rezaletin alasını yaşıyorum , bumu açılım bumu hizmet , göz boyamaktan başka bişe değil.?
ıste sen ve beynı senın gıbı calısan ınsanlar yuzunden bu memleket bır turlu ılerı gıtmıyor bu nasıl katı bır zıhnıyetkı darbe ıle hıc dusunulmeden tamammen kendı duzenlerı ıcın hazırlanmıs bır ana yasayı ıcınıze sındırebılıyorsunuz bıraz gozunuzu acın ve etrafınıza bakın.tabıkı kımse hatasız degıl. ama hata ıle vatan haınlıgını karıstırmamak lazım bugun hangı ulkede darbe anayasaları var (gelısmıs ulkelerde tabı) bunu dusunmesı bıle abes tabıkı evet dıyecegız referanduma.:45:
sn .adminim yazdıklarının hiçbirine katılmıyorum.sanki akp li gibi muhalefet yapmışsın.baykalın düzmece kasedini yayınlayan akp dir kılıçdaroğlu değil.olayı siyasi platforma çekiyorsunuz.yorum yaparken dikkatli olunuz lütfen.akp vatanı satarken hiç akp ye muhalefet ettinizmi?bunlar memleketi yönetmeye değil satmaya gelmiş diyerek akp için bir tavır koydunuzmu?yazdıklarınızın her kelimesinden akp li ve fethullahçı olduğunuz hissine kapılıyorum.