:d:d:d
Printable View
:d:d:d
yok hocam daha burdayım beraber tutalım nöbeti:smiles24:
Yarım saat önce esiyordu.Yine kesildi.Bu gece de nöbet tutayım.1 hafta tutamıcam.Yiğenime bakmaya gidiyoruz:(.
Ramazan geliyor nasıl oruç tutacağız.Neyse iyi tarafından bakayım sahur olunca kalkma derdi yok çünkü uyunmuyor:D.İnşALLAH hava biraz soğur:sad:
Akşamları açıksın ya ni.Ben bir hafta ablamda olduğum için gündüzleri açık olurum.Hiç gidesim yok(Her yaz bu acıya maruz kalıyorum:frown:).Gelirsem gündüzleri ne zaman gireceğim belli olmaz.Akşamdan sahura kadar açık olurum.Belli olmaz.Böyle giderse oruç tutamam belki.Küçükken yaptığım için bir kaç gün tutar bir kaç gün tutmam.
Ben uyuyarak tutacam :) Yoksa sıcaklardan tutamam. Geçen sene nasıl oruç tuttuğumu bi ben bilirim bide Allah. Ozaman ehliyet sınavım vardı direksiyon dersinemi gidesin oruçmu tutasın sonra direksiyon sınavınamı giresin geçensene neler çekmiştim... :) Ama ALLAH İnşallah yardım eder hepimize....
Amin.Oturduğu yerde insan terliyor.Tutsam ha uyudum sahur geldi uyanmak zorundayım.Uykumu alamayınca da asabi olanlardanım malesef.En güzel mevsim sonbahar keşke sonbaharda olsaydı ne soğuk ne sıcak hava serin.Çok ters zamana düştü.Ne yapalım tutmak zorundayız.
Ben sahura kadar cs 1.6 oynayacam online olarak. Forumda takılırım facebook'a girerim Oyun yükler oyun oynarım sahurakadar. sonrada sahur yemeğimi yer niyetlenir iftara kadar yatarım ALLAH'ın izniyle anca öle tutulur bu sıcakta başka türlü imkansız. Allah Durumu olmayanlarada yardım etsin...
Anca öyle geçer oyalanmadan uyumaya çalışmak faydasız.
Natıonal Geographic Channel'da ''Uzayın Gizemi'' diye program var.Onu izlemeye gidiyorum.İyi geceler,İyi Forumlar