hayırlı olsun....................
hayırlı olsun....................
Sizlere akıl vereyim. Teletext desteğini silin. Visual Basic programınıda çok iyi bilmeniz gerekir.
Size başarılar
Kendine sakla aklını hep bizlere verme...Çok biliyorsan o verdiğin akılla yap dediklerinide görelim...Okey...
hayırlı olsun
hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
hayırlı olsun başarılar dileriz.
hayırlı olsun şu cw ölmeden
12.01.A5 lere el atarsanız seviiniriz.....
hayırlı olsun hepimize..
Hayırlı olsun evet şimdi team lik bir problem bu sorunu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. forumda bulamadılar.
Bende ne zaman iste hizmet.net ten bir emu attım o zaman problemlerim başladı daha önce ERASLAN ın yazılımlarını atıyordum.
PWR 511Hz
v20.00.01
V13.41.6d
V1.1.2
Sorunlar şunlar ;
1-Kilit olmadığı halde kayıtlı bir parçayı silmek istediğimde benden pin kodu istiyor
2-Cihazın optik çıkışından Home Teather dan digital olarak ses alıyordum ama sürekli kesintiler oluyor(donma gibi bir problem yok sadece optik seste seste)
3-son emuyu atıyorum ve loaddefault yapıyorum kanalların şifreleri çözüyor tam izlerken 2-3dk sonra sanki makinada emu veya güncel *** yokmuş gibi kanalı çözmüyor
4-makinya kurukafa yüklemeye çalışıyorum ama oda olmuyor şifre için
şimdiden teşekkürler
enes
1. Dostum Editli Yazılımlarda bu çeşit problem yaşanmaktadır..! Cihazına orjinal emu atmanı tavsiye ederim..!
2.Optik Ses olayıda yazılımsal olabilir..
3.Yazılımdan kaynaklanan bir bug olmalıdır.!
4.Boot loader Kullandığınız cihazda diğer serilerden farklı olduğundan kuru kafa yazılımını bu cihazda kullanamazsınız..! Dikkat edin flaş gidebilir..!